7 l ve 13 l ye kaç sp olur?
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2007 23:53
Vede arkadaşlar şu bir gerçek akvaryumcular tankları çok pahalıya satıyorlar. Örneğin ben bundan 5ay önce akvaryumcudan 25ltrelik tanka 17.5ytl verdim ama ondan bir ay sonra camcıdan gidip 70ltlik akvaryumu 25ytl ödedim. Farkı siz düşünün......
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2007 00:46
Anil Bey,
Dediginiz dogru hesabimiza neresi uygunsa oradan almaliyiz. Ben akvaryumumu hesapli oldugu icin Istanbul'dan getirmistim. Fakat unutmamaliyiz ki akvaryumculuk meslegininde bircok zorlugu ve masrafi vardir. Baliklardan kazandiklari kar oranlari yuksek degil bu yuzden sarf malzeme ve akvaryumda kar etmeleri de normaldir.
Saygilar,
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2007 07:35
Ewt sizde haklı olabilirsiniz haluk bey ama çok fazla kar ediyorlar neyse burda sorun akvaryumcuların haklı olup olmadığı değilde camcıdan çok daha hesaplı bir şekilde akvaryum alınabildiği, herkese tavsiye ederim...
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2007 09:44
[QUOTE=] Yo! Ben 43 lt. akvaryumda 16 sarı prenses besliyorum. Şuana kadar birşey olmadı. Ama akvaryumu haftaya büyültüyorum. Onu da yavruluk yapıcam. 4 tane 7 lt, 13lt akvaryumda da 6- 7 tane bakabılırsiniz. Ama ilerde büyütmeniz gerekir. [/QUOTE]
Ben buna balık beslemek değil konserve derim.Balık beslemek akvavaryuma su doldurup içinede balıkları sıkıştırmak değildir.Unutmayınki onlarda birer canlı. Onlarında rahat etmeye hakları var.Neyseki akvaryumu büyütüyormuşsunuz balıklarınızın adına sevindim. Tabi sizde farkı göreceksinz.Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2007 10:28
Bence büyük bir akvaryum alın. Daha sonra yavrularınızı 1cm olana kadar 7 lt ye 1 cm geçinde 13 litreye koyarsıınız. 2 cm olduklarında da gidip toptan satarsınız..
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2007 19:58
bendede büyük tanklar haricinde 35 litre bir akvaryum kaldı ve çok sp besleme istiom öbürlerinde sert ciklitler fln var 35 litreye 3d 1e sp konurmu orda ürermi
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2007 20:08
bende zaten 1 adet 150 l bir adette 250 l akvaryum var ama bu akvaryum boş kalmasın tek tür 1e 3d fln balıkm koyayım diom o yüzden size danıştım hiç yaşayacak tür yokmu