70*30*40 akvaryum
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2008 20:41
Arkadaşlar başlıkta da görüldüğü gibi bu veya 60*30*40 akvaryumda hangi balığı besleyebilirim? Cevaplar için teşekürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2008 21:29
[QUOTE=merve92]Malawi türlerinden olmaz mı acaba?[/QUOTE]
Akvaryumunuzun boyutları çok küçük .Benim tavsiyem bitkili bi melek ve canlı doğuran tankı kurmanız .Ama ben genede malavi beslemek istiyorum derseniz 1 çift besleyebilirsiniz.
Akvaryumunuzun boyutları çok küçük .Benim tavsiyem bitkili bi melek ve canlı doğuran tankı kurmanız .Ama ben genede malavi beslemek istiyorum derseniz 1 çift besleyebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2008 00:07
Selamlar. Malawi için haciminiz yeterli değil. Akvaryumu büyütürseniz uygun olacaktır.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2008 00:14
Eğer Cichlid türlerinden olsun istiyorsanız; Maymun Kafa, Calvus, Brevis, Ocellatus, Brichardi, Daffadil, Kribensis, Ramirezi gibi irileşmeyen türlerden birinden 1 çift barındırabilirsiniz.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 23:05
Bence en güzel demasoni olur. Biraz küçük gelebilir ama kalabalık tutmazsanız olur bence. Çünkü benim demasonilerde o ölçülerde bi akvaryumda ve sıkıntı yaşamıyorum.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 23:37
Merhabalar.
Tankınız bir çift Amerikan zebra veya Ateş Ağız için uygun hacimdedir. Bakımı ve yavru alması oldukça kolaydır.
Tavsiye ederim.
Saygılarımla.
Tankınız bir çift Amerikan zebra veya Ateş Ağız için uygun hacimdedir. Bakımı ve yavru alması oldukça kolaydır.
Tavsiye ederim.
Saygılarımla.