70e30 akvaryumum
herkese merhaba ben yeni üye oldum.bana yardımcı olursanız sevinirim.ben 1 ay önce 4 ciklet 1 papağan 1'de köpek balığı aldım 3'er santimler ve cikletler çift daha önce hiç balık beslemdim adam bana alırken köek balığı çok dayanıklı dedi neyse aldım.balıklar sırayla öldü 1 haftada sadece 1 tane sarı ciklet kaldı.sonra gidip sordum.şoktan ölmüştür dedi suyu 26 derece içme suyuydu.bu sefer kalan balığım erkek olduğundan biraz daha büyük dişi ciklet(1) bir de çöpçü aldım.bir hafta içinde onlarda öldü.ilk ölülerden kalan sarı erkek ciklet yine ölmedi.bu sefer gidip sormadım.şu an o balık elimde tek sizce onlar neden ölmüştür?alıcağım balıkların ölüceğinden korktuğum için alamıyorum size somayı düşündüm. sizce ne yapmalıyım ve nasıl balık almalıyım?bu arada akvaryumum (70'e 30) yardım edin şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
3 cm lik cichlidlerin cinsiyeti anlaşılabilir mi ?. Balıklar bir kaç saat içinde mi öldü? Eğer bir kaç saat içinde öldüyseler suya alışamadıklarından, sudaki değerlerin oluşmamasından olabilir diye düşünüyorum.