70 lt nano kurulumu yeni resimlersyf.4'te
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2009 21:02
Üzüci bir olay yaşamışsın ama napalım buda bir tecrübe olmuştur senin adına :).Yeni canlılar çok güzel olmuş.Hayırlı olsun :).Birşey sorucam böyle canlıları nereden alıyorsun?.Mesela palyaço balığı :).Bizim burda akvaryumcularda pek çeşit yokta.Ondan soruyorum.Sen getirtiyorsun galiba :).
Saygılar.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2009 21:14
Tolga öncelikle teşekkür ederim . Evet benim için bir tecrübe oldu ve önlemimide aldım :) Yani bu tür deniz canlılarını bulabilirsin internette biraz araştırma yap benim sürekli olarak alışveriş yaptığım ve akvaryum kurulumunda bana yardımcı olan bir akvaryumcu'm var ordan alıyorum . Bana hem mesafe olarak yakın hemde fiyatları uygun :) Eğer istersen özel mesaj olarak adresini atabilirim :) Saygılar
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2009 14:54
Yeni gelen balıklarım kuru yem atıyorum yemiyorlar acaba yeni geldikleri için uyum sağlayamadıklarından mı yoksa kuru yem mi kabul etmiyorlar ?
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2009 16:39
Resimlerini ekledim 6 sayfada Barış :) ocellaris 2 tane ama şimdi yiyorlar yemi beğenmediler herhalde sera discus granulat deneyim dedim iştahlı yediler :) . Teşekkürler :)
Oxide 2009-11-25 17:57:03
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2009 17:31
Kerem Bey ÇAlışmalarınızdan Dolayı tebrik ederim.Bnde bir deniz akv. kuracağım yalnız akvaryumcuları dolaştım balıkların fiyatları biraz astronomik sizin akvaryumcunuzun adresini alabilirmiyim.Ö.m den
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2009 23:27
Granül yemi reddeden balık yok zaten kero benimkilerde çok seviyo.Bizim akvaryumcuda iyi tuzlu suyu olan herkeze öneririz.
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2009 23:46
Aynen isteyen herkeze özel mesajdan adres verebiliriz :) Yemin yanında 3 günde bir kere olmak üzere kurutulmuş karides aldım bugünden başladım :) Maşallah baya sevdiler :)