6 ayda kapanan hesap
Şimdi ÖSS derdim olduğu için pek giremeyeceğim siteye. Fakat 6 ayda kapanıyor. Diyeceksiniz 1gün girsen ne olur. Girerim girmesinede kurs bugün başladı 10 tane test 13 sorudan 130 soru ödev verildi ve 3 ders gördüm. Eve 7de geldim 8de başladım şimdi 8 tanesi bitti.
Kasım'dan sonra böyle giderse hiç giremeyeceğim. 6 ayda kapanan üyeliklerin bilgileri önceden alınsa ona göre silinmese iyi olmaz mı? Üyelik gitmesin diye de pcyi açamam. Açarsam kapayamam. Buna göre bir uygulama yapılır mı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yaşadığınız şehirde bir okul secin bence
Umarım başarılı olursunuz.
Sitede sizin durumunuzun ve bu durumdakilerin, bu problemlerinin kolayca çözülebileceği düşüncesindeyim.
Kolay gelsin.
Teşekkür ediyorum. İşte baştan sıkı tutuyorum. 6 ay içinde kesin girerim ama giremessem diye dedim. Çok teşekkürler şehir dışı istiyorum. İstanbuldan sadece İtü istiyorum.
Barış Bey,şahsınızla alakalı söylemiyorum,bu site kapanmadıktan,forum uzun süreli tadilata girmedikten ve çok çok özel bi durum olmadıktan sonra,6 ay buraya uğramayacak insan iradesi olduğunu sanmıyorum.
Bu kadar azimle ders çalışma isteginizi anlıyor ve takdirle karşılıyorum, ama insan bedenin dinlenmeye de ihtiyacı vardır.7-8 saatimizi uyuyarak geçirdiğimizi düşünürsek,12-13 saat içindeki 30 dakikalık bir moladan ve bu mola içersinde en azından haftada 1 kere forumu ziyaret etmenizin size bişey kaybettireceğini sanmıyorum.
Allah zihin açıklığı versin,kolay gelsin.Saygılar.
Öncelikle tebrikler bu hırs ve azminizden dolayı keşke bendede bu ders çalışma isteği olsa daha öss bikaç sene var ama yinede çalışmak lazım...
Ders çalışmanın yanında biraz da stres atacağınız şeyler yapmalısınız yani akvaryuma belki ara vermeyi düşünüyorsunuzdur bence kesinlikle ara vermeyin mesela lgs de benim en büyük destekçimdi hem de pek ders çalışmazdım buna rağmen sıkıntıya girdiğimde hep akvaryumu izler ondan destek alırdım...Birde kendinize stres yapmayın sonuçta dünyanın sonu değil(günümüzde öyle gösteriyorlar...) Allah yardımcınız olsun.