65cm akvaryumuma...
65 cm tek başına hiç bir şey ifade etmez.Ebatları ve ya litre hakkında bilgi verirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=shark]Arkadaşlar yanlış hesaplamadıysam akvaryum 39 litre.Hangi akuvarist bu litrede 3 dişi 1 erkek sarı prenses bakar?Bir de bol kayalıklı![/QUOTE] +1
Bol kayalık yapıldığı zaman balıklar nerede yüzecek?
Malesef akvarum çok küçük ve bakılması en uygun balıklarda canlı doğuranlar bence. Lepistes gibi.
[QUOTE=shark]Arkadaşlar yanlış hesaplamadıysam akvaryum 39 litre.Hangi akuvarist bu litrede 3 dişi 1 erkek sarı prenses bakar?Bir de bol kayalıklı![/QUOTE] +1
Bol kayalık yapıldığı zaman balıklar nerede yüzecek?
Malesef akvarum çok küçük ve bakılması en uygun balıklarda canlı doğuranlar bence. Lepistes gibi.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=burak]Gökhan bey benim evimde iki adet akvaryumum var biri 60 cm diğeri ise 65 cm iki akvaryumda yaklaşık 100 litre su alıyor.Hesaplamayı bu şekilde yaptım.Mert beyin standart dışı 65x24x25 akvaryumunun olduğunu bilemeyiz.[/QUOTE]
Herhalde akvaryum litresi hesaplama formülünü hatırlatmalıyım:
Yükseklik x genişlik x boy= sonuç
çıkan sonuç / 1000=litre.
Mert Beyin akvaryumunun litresi o zaman şu olur:
65 x 20 x 30=39000
39000/1000=39 lt.
Sonuç Yanlış olabilir.
Saygılar.
Burak bey sizi aptal görmeye çalışsam size cevap vermeye bile tenezzül etmezdim.
Bir kere :Mert Bey akvaryumun ölçülerini vermiş.
Akvaryum .com üyeleri yardım edin.
Boy 65, En 35, Derinlik 20
Ölçülerinde bir akvaryum 45 litre değil midir.(Daha önceki yaptığım hesaplamalar yanlış olabilir.Şimdi siteye göre yaptım.))Nasıl bu ebatlardaki akvaryum 100 lt alsın.Hayır eğer bu konuda yanlış bir bilgim varsa lütfen yardımcı olun.Fizik kuralları nasıl zorlanabilir?