650 ltlik tank için 2mm profil guveni
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2015 21:35
Merhabalar,
160 60 60 bir akvaryum yapıyorum masasını kendim yapardım normal şartlarda ama bu sefer mobilyacıya 3 mm profilden yaptırmasını istedim. Ancak mobilya geldiğinde profil 40x40 2mm et kalınlığında geldi üstelik sprey boyasız.
6 adet ayak var alttan ayaklar birleştirilmiş ,üsttende 4 kuşak var, orta ayakların olduğu yerde birleştirilmiş.
Biraz fazla sağlamcıyım bana malzeme ince gibi geldi korkum zamanla esnemesi bükülmesi
benim akvaryum 800 kg civarında bir yük taşıyacak minimumhalit7502 2015-03-03 17:50:22
160 60 60 bir akvaryum yapıyorum masasını kendim yapardım normal şartlarda ama bu sefer mobilyacıya 3 mm profilden yaptırmasını istedim. Ancak mobilya geldiğinde profil 40x40 2mm et kalınlığında geldi üstelik sprey boyasız.
6 adet ayak var alttan ayaklar birleştirilmiş ,üsttende 4 kuşak var, orta ayakların olduğu yerde birleştirilmiş.
Biraz fazla sağlamcıyım bana malzeme ince gibi geldi korkum zamanla esnemesi bükülmesi
benim akvaryum 800 kg civarında bir yük taşıyacak minimum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2015 11:12
[QUOTE=halit7502] Merhabalar,
benim akvaryum 800 kg civarında bir yük taşıyacak minimum[/QUOTE]
En aşağı 3mm et kalınlığı olmalı hiç olmadı 2.5mm varsa şahsi fikrim. Yerinizde olsam o mobilya 2mm et kalınlığında geldiğinde onu yapan ustaya itina ile iade eder 5 kuruş parada vermezdim.
benim akvaryum 800 kg civarında bir yük taşıyacak minimum[/QUOTE]
En aşağı 3mm et kalınlığı olmalı hiç olmadı 2.5mm varsa şahsi fikrim. Yerinizde olsam o mobilya 2mm et kalınlığında geldiğinde onu yapan ustaya itina ile iade eder 5 kuruş parada vermezdim.
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2015 23:55
Yani maalesef geri götürme şansım yok ancak mobilyasını söküp yeni bir tane yaptırmam gerekecek ama bunu yapacak ne usta ne de eleman var. 6 ayakla artık bu saatten sonra bu işe girecem belki iki tane dikme attırırım mdfden boydan boya o kadar
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2015 22:59
profilden kastınız demir kareye giydirme ise 40*40 2mm dunyayı tasır ki ortada da bacak varmıs 6 bacak tasır bence sıkıntısız bende yeni tank yaptırıyorum demir sehba 30*40 1,5mm kalınlık 6 bacaklı kaynaklar saglam ise sıkıntı yok çogu usta direk mobilya ustunu koyuyor akvaryumları