62*22*30
Öncelikle herkeze iyi akşamlar diliyorum.Arkadaşlar belirttiğim ebattaki akvaryumda beslediğim balıkları söyleyince belki bana çok kızacaksınız.Haklısınız.Akvaryumumda 3 kırmızı pacu,2 vatoz,2 pengasus,1 ahli,1 mavi imp.,1 yaşayan kaya besliyorum.Akvaryumcuya ne zaman gitsem akvaryumumun boyutlarını söylüyorum.Ancak akvaryumcu bana bu balıklar bu akvaryumda yaşar diyor.3 tane pacum vardı.Sonra akvaryumcuya götürdüm ve geri verip akvaryumda sadece Malawi chiclidi beslemek istediğimi söyledim.Ancak Malawi ile pacu ve pengasus hep bir arada gayet sağlıklı bir şekilde yaşayabilir diyor.Ailecek akvaryumumuzun gayet renkli ve neşeli olmasını istiyoruz.Ancak bu balıkların hep bir yere pusup saatlerce durması hem beni rahatsız ediyor hem akvaryumum çok boş gözüküyor ve balıklarında bundan rahatsız olduklarını anlayabiliyorum.İzmir bucada oturuyorum.Bana güzel bi akvaryumcu ve bu akvaryumumda da ne besliyebilirim onu söyleyebilirmisiniz.Birde DeepFix adlı bi ilaç var onu kullanıyorum.Mürekkep gibi birşey.Akvaryumumun suyunu çok koyu mavi yapıyor.Reçeteye uyarak ilcını koyuyorum.Ne yapmalıyım?
Şimdiden Önerileriniz için Sağolun,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Evet çok araştırıyorum zaten.Canlı doğurana mı dönsem yoksa Japon balığına mı yada başka bir tür
Merhaba bende arada o ilacı kullanıyorum ama miktardan mı nedir asla yarım saatte mavilik kaybolmuyor(dış filtre kullananlarda kaybolur büyük ihtimal)
Birazda akvaryumunuzun hacmi ve ne kadar döktüğünüze de bağlı olarak kaybolur.Benim ilacım aslında mavi değil yeşil ama akvaryuma dökünce mavi gözüküyor ben de anlamadım.Ama benim akvaryumum biraz küçük olduğu için hemen geçiyor.