60 lt.
Neyse direk konuya giriyorum. Şimdi abilerim benim 60 litrelik 65x35x25 ebatlarında akvaryumum var. Bu akvaryum da Cichlid bakmak istiyorum ama akvaryum buna uygun mudur uygunsa hangi türden ve kaçar adet bakabilirim? S.P için uygun mudur ayrıca?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Aramıza hoş geldin sizin gibi genç hobicileri aramızda görmekten mutluluk duyarım.Bu akvaryumda 1 erkek 3 dişi gibi sarı prenses besliyebilirsin derim.Güzel kayalar kullanarak akvaryumunuda süslersin sonra resimlerini bizlerle paylaşırsın.
Aramıza hoş geldin sizin gibi genç hobicileri aramızda görmekten mutluluk duyarım.Bu akvaryumda 1 erkek 3 dişi gibi sarı prenses besliyebilirsin derim.Güzel kayalar kullanarak akvaryumunuda süslersin sonra resimlerini bizlerle paylaşırsın.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
1erkek 3 diişi s.p 5 cm alsan hiç bir sorun olmaz.Akvaryuma bol kaya ve saklancak yer yaparsan sorun olmaz.
[/QUOTE] Seyfullah beye katılıyorum. Belkide arkadaşımızın daha büyük akvaryum alacak maddi durumu yoktur bizde aşırı bir balık sayısı vermedik zaten . Şimdi arkadaşımızın akvaryum boyutu yeterli değil diye sevdiği istediği balığı beslemesinmi.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
1erkek 3 diişi s.p 5 cm alsan hiç bir sorun olmaz.Akvaryuma bol kaya ve saklancak yer yaparsan sorun olmaz.
[/QUOTE] Seyfullah beye katılıyorum. Belkide arkadaşımızın daha büyük akvaryum alacak maddi durumu yoktur bizde aşırı bir balık sayısı vermedik zaten . Şimdi arkadaşımızın akvaryum boyutu yeterli değil diye sevdiği istediği balığı beslemesinmi.[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bir şey daha soracağım. 60 litrede kaç adet Valifera bakılabilir?