50 lt'lık nano . Kurulum :)
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2010 21:44
Maşallah, harika olmuş, balığınız da çok sevimli.... Ne kadar keyifli değil mi? Valla ben de çok imrendim size şimdi, ama ne yazık ki bu iş tatlı su akvaryumu kurmaya benzemiyor, hayatta üstesinden gelemem ben...
Balığınızı uzun yıllar sağlıkla beslemenizi dilerim. Akvaryumunuzun ileriki aşamalarını da sabırsızlıkla bekliyorum.
Kolay gelsin...
Balığınızı uzun yıllar sağlıkla beslemenizi dilerim. Akvaryumunuzun ileriki aşamalarını da sabırsızlıkla bekliyorum.
Kolay gelsin...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2010 21:53
Çok teşekkür ederim . Şimdiki aşamalarıda paylaşacağım sanırım sıradaki aşamam spagetti alg olacak . Sipariş verdiğim hobici hala bana dönmediği için başka biryerden alıcam . Eklediğimde sizlere fotoğraflarla paylaşacağım . Sonra mercan ekleyeceğim
Tekrardan teşekkürler . Saygılar
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2010 13:40
Kerem çok uğraştın, araştırdın ama en sonunda güzel bir tank kurmuşsun. Eline sağlık. Şu clarki'leri bir ben sevemedim gitti nedense percula'lar hep daha çekici geliyor :) Bende caulerpa var eğer benimkiler çoğalana kadar hala spagetti bulamamış olursan ben sana bir miktar yollarım.
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2010 17:13
Barış Abi çok teşekkür ederim . Benimde tam tersi bu clarkiler çok hoşuma gitti Spagetti alg için teşekkür ederim ama abi bugün inşallah elime geçiyor Caulerpalarda sanırım refiqiumlarda kullanılıyor fakat hiç rastlayamadım onlara .
Son güncelleme :
Teşekkür ederim
Son güncelleme :
Şelale refiqiuma , spagetti alg eklendi .
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2010 00:10
Kanka biliyorsun benim elimde değil ya . Adam bana dönmedi 3 hafta bekledim ilan kolladım yakaladığım gibi aldım
Oxide 2010-10-30 00:10:45
Sağol kanka
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2010 14:42
Gözün aydın kerem