50 lt akvaryuma yardım?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
50 lt de cichled beslemen sağlıklı olmaz.Hem senin açından hem de balığın huzuru açısından.Bence şimdilik lepistesle devam edin.
Saygılar.
Saygılar
Sağlıklı balıklar
+1
brichardi tam senin bakabileceğin bir tür arkadaşım küçük akvaryumda bakabileceğin ve kolay yavru alabileceğin bir chıclıd türü bakımı biraz uğraş isteyen yavruları kolay büyümeyen bir balık sana tavsiyem mutlaka eş alman biraz pahalıdır ama olsun yavrusu çabuk alınan bir tür
Lütfen yazınızı yazım ve imla kurallarına göre düzenleyiniz.
Brichardi hakkında bilgiyi buradan edinebilirsiniz.
Benim akvaryumum sizinkinden bile kucuk. Tam 43 litre. Gulay Hanim bilir biraz kalabalik benimkinin nufusu :)
3 buyuk 4 yavru japon
2 tane kilic
2 lepistes
1 copcu
Ben lepistes oneririm makul sayida. Hem dogurtursun onlari biraz buyutunce de satabilirsin.Yerine yem falanda alabilirsin...
Selamlar,
Sayın Ethem bey,50 lt akvaryumunuza 1 e 3 d sarıprenses yeterde artar bile.Tavsiye ederim.
Saygılarımla.
Ama mümkün değilse, cihlid lepistesten daha güzel bir seçenek. Ancak çoğu tür 1 erkek 1 dişi beslenemez. Eş tutan ciklidler uygun olacaktır küçük tankınıza. Bricardiyi çok zevkli bir balık. Mücevher alabilirsiniz. Kırmızı cinsi daha çekicidir. Diğer seçenekler için türler hakkında arama yapabilirsiniz.
Bu tür balık alırken lütfen eşlerini kendilerinin seçmesine izin verin.
1 erkek 1 dişi balık 1 çift etmez her zaman. Eş tutmuş balıkları güvendiğiniz akvaryumcunuza sorabilir yada 2 - 3 dişi alıp, eşleştikten sonra dışlanan balığı/balıkları geri götürebilirsiniz.
Kolay gelsin