500 lt tank
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2012 03:55
Fotoğraf:
Boyut (cm):200*50*50cm
Kapasite (litre):500lt
Canlılar:20 adet alfa cobue3,5-4 cm,10adets.p4-5cm,1 çift zebra3-4cm,vatoz15cm
Malzemeler:Dış filitre,ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:Haftalık dip çekimi,taze su takviyesi
Kullanılan Yemler:mutelif renklendirici yemler,salatalık,haftada 1-2 kez canlı yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Tankta mecbur kalmadıkça ilaç kullanılmasına karşıyım
Boyut (cm):200*50*50cm
Kapasite (litre):500lt
Canlılar:20 adet alfa cobue3,5-4 cm,10adets.p4-5cm,1 çift zebra3-4cm,vatoz15cm
Malzemeler:Dış filitre,ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:Haftalık dip çekimi,taze su takviyesi
Kullanılan Yemler:mutelif renklendirici yemler,salatalık,haftada 1-2 kez canlı yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Tankta mecbur kalmadıkça ilaç kullanılmasına karşıyım
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2012 14:34
Çok sağolun ben tankta hep doğallıktan yanayım
,gördüğünüz eksiklikler varsa her türlü yorumunuzu bekliyorum.troya2222 2012-02-11 14:36:12
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2012 15:13
Elinize sağlık çok başarılı güle güle büyütün
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 10:02
Engin abi bu benim şahsi fikrim ışığı ortaya keymak yerine iki köşeye iki florasanla aydınlatırsan kayaların yanı taşlarının durumu biraz daha loş bir ışık alır ve daha çok hoşuna gideceğini düşünüyorum imkanların elverirse birde öyle dene gör o hali eminimki daha çok hoşuna gidecek aynı göl tabanı gibi olur açık alanlarda aydınlık kayalıklar hafif loş ışık, tebrik ederim çok güzel bir tankın var inş keyfini çıkarırsın
Ve balıklarında hoşuna gidecektir o loş ortam çok daha doğal bir görüntü oluşacak saygılarımla
Ve balıklarında hoşuna gidecektir o loş ortam çok daha doğal bir görüntü oluşacak saygılarımla
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 13:06
Babur kardeşim söylediklerini gözümde canlandırdım gerçekten güzel olur iki ufak filorosanla yapabilirim sanıyorum yorumun için teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 23:46
Malawi cenneti gibi olmuş Engin abi =) Çok güzeller gerçekten balıklarda öyle. Tek sorun aydınlatma bence biraz beyaz ekleyebilirsen balıklar daha canlı gözükecek. eğer florasan da ekleme imkanın yok ise beyaz şerit led tavsiye ederim daha ekonomiktir.
Sağlıklı balıklar.
Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2012 00:00
[QUOTE=MertTurkmen]Malawi cenneti gibi olmuş Engin abi =) Çok güzeller gerçekten balıklarda öyle. Tek sorun aydınlatma bence biraz beyaz ekleyebilirsen balıklar daha canlı gözükecek. eğer florasan da ekleme imkanın yok ise beyaz şerit led tavsiye ederim daha ekonomiktir.
Sağlıklı balıklar.[/QUOTE] Sağol kardeşim kenarlara iki adet ufak boy beyaz florosan ekleyeceğim bu gidişle senin demosiniler eklenince dahada güzel olacak.
Sağlıklı balıklar.[/QUOTE] Sağol kardeşim kenarlara iki adet ufak boy beyaz florosan ekleyeceğim bu gidişle senin demosiniler eklenince dahada güzel olacak.
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2012 00:03
İnş. abi =) birazda renklenmiş olacak =)