4 Ocak 2010Limon tetra fotoğraflarım (yigitkocbay)
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 19:57
Merhabalar.Isparta'ya geldiğimden beri akvaryum ve sualtı fotoğrafçılığı bölümüne fotoğraf yüklemiyordum.Burda kurduğumuz akvaryumumuzdan yakaladığım karelerle yeni fotoğrafları yüklüyorum.Bütün fotoğraflar flaşsız çekildi.Son iki fotoğraf hariç diğer fotoğraflar da akvaryum ışığı kullanılmadı.Güneş ışığından faydalanıldı.Limon tetralardan yavru alındı.Konusu en faydalı tartışmalarda mevcut.
MAKİNAM FUJİ FİNEPİX S5800.P modunda çekildi.Şimdilik bu kadar.Fotoğrafları yüklüyorum:
Yarım santim büyüklüğündeki kurtlar:
Diğer konudanda bilindiği gibi limon tetra yavrularımız.Altdaki fotoğrafda yaklaşık 1-2 mm arasında.Henüz yeni yumurtadan çıkmıştı.
Buda yüzüşe geçmiş halleri.Fakat önceki kadar yakından çekemedim.
unotim123 2010-01-04 11:46:24
MAKİNAM FUJİ FİNEPİX S5800.P modunda çekildi.Şimdilik bu kadar.Fotoğrafları yüklüyorum:
Avaryum sakini:
Mercimek üstündeki kabarcıklar:
Yarım santim büyüklüğündeki kurtlar:
Diğer konudanda bilindiği gibi limon tetra yavrularımız.Altdaki fotoğrafda yaklaşık 1-2 mm arasında.Henüz yeni yumurtadan çıkmıştı.
Buda yüzüşe geçmiş halleri.Fakat önceki kadar yakından çekemedim.
Her türlü görüş ve önerilerinizi bekliyorum....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 20:09
Yiğit ellerinene sağlık. Fotoğraflar harika sanki profosyonel Leica ile çekilmiş gibiler. Tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 21:15
Yiğit bey çok güzel bir paylaşım;eline emeğine sağlık;tebrikler.Milimetrik canlılarıda resimledin ya;bravo.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2009 21:36
Çok çarpıcı ve özel kareler yakalanmış. Devamını takip edeceğim. Tebrikler...
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2009 15:17
Yorum yazan ve fotoğraflara bakan herkese teşekkürler.Yeni fotoğraflar çektikçe konuya yükleyeceğim...
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2009 19:57
Yeni fotoğraflarla beraber minik bir güncelleme.Fotoğrafları buraya koyarken balık tanıtımı için değil fotoğrafın eleştirilmesi için koyuyorum.Diğer linke tamamen tanıtım için koyuluyor.Umarım yanlış anlaşılmaz.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2009 18:48
[QUOTE=Şükrü249]Bunlarda diğerlerini aratmıyorlar fakat bence ilk resimlerdeki balıklar daha güzeldi. [/QUOTE]
Onlar anaç balıklardı.Bunlar ise yavruları.İkisinin aynı formda olması beklenemez zaten.
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2009 19:33
Gerçekten iyi kareler yakalamışsınız buarada makinanızda mükemmel resim çekiyor.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2009 20:24
Yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.Batuhan Bey makinamın makro çekimlerinden gayet memnunun.Uğraşınca güzel pozlar yakalanabiliyor.En önemli eksisi gece çekimler.Gece çekimlerinde çok zayıf.Bir diğer eksisi ise bazı modlarda yavaş işlem yapması.Hareketli nesneleri çekerken bazen çıldırabiliyorum.Eğer Slr alacaksanız öneririm fakat bence dslr almak için uğraşın.Daha isabetli bir tercih olur.
[QUOTE=Batuaydin]Fotoğraf makinan gerçekten güzelmiş. Bana önerirmisin bunu? Eksi ne gibi yönleri var birde. [/QUOTE]