4. Geleneksel Abant Org. 24 Temmuz 2010
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Buyrun güneşlenme fotoğrafı,
Ankaraya kadar sandalyede götürmek zorunda kaldık, bacakları gövdesini taşıyamadı
[/QUOTE]
[QUOTE=afyonlu03]
Abi başımız gözümüz üstüne bizim çadır tamam serkan ben bacanak...
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar hakkımdaki yorumları yeni okuma fırsatım oldu,geçen sene gerçekten ekmege,bibere,siyah zeytine,ve sarımsaga doydum,haaaa sarımsagın hakkını yemeyeyim sonra çok faydasını gördüm,ama onlarda biyere kadar,balık deseniz bir tane felan yedim,bolca ekmek ekmekte tabii bir noktada şişkinlik yapıyor,resimler için ayrıca müttefikim,kadim dostum,silah arkadaşım Alper AKYOLA ayrıca teşekkür edeceğim,bu sene kesinlikle et yemek istiyorum,konuyu okuyunca yüzümde manasız bir tebessüm oldu içim bayram sabahını bekleyen çocuklar gibi şen,biran önce temmuz gelsede mutlulugumuz katerlense.
Ben bu buluşmada gerçekten bir rekor kırılacagını düşünüyorum,Ankara'lı arkadaşlar olarak en az 4-5 araba geliriz heralde :))
Şimdiden tarihi netleştiremiyorum malesef. İşyerinden halen senelik izin kopartabilmiş değilim. Ama büyük ihtimalle gelebilirim diye düşünüyorum. Böyle bir eğlence kaçmaz.
Şimdiden tarihi netleştiremiyorum malesef. İşyerinden halen senelik izin kopartabilmiş değilim. Ama büyük ihtimalle gelebilirim diye düşünüyorum. Böyle bir eğlence kaçmaz.