450 lt ye tavsiyeler
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2008 12:29
Eylül ekim gibi 450-500 lt lik bir akvaryum alacağım sizce bunun içine ne tür balıklar koymalıyım.Bu soruyu şimdi sormamın nedeni koyacağım balıklarla ilgili bilgileri o zamana kadar edinmek ve kayıp yaşamamak.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2008 12:34
Nick isminize bakacak olursam size; Yunus, Yaprak, Kral, Ahli, Kadango gibi irileşen Malawi türlerini tavsiye ederim.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2008 12:38
[QUOTE=Hiko]Nick isminize bakacak olursam size; Yunus, Yaprak, Kral, Ahli, Kadango gibi irileşen Malawi türlerini tavsiye ederim.
MaLaWi 2008-05-02 12:38:32
Saygılar...
[/QUOTE]
Şuan zaten yunus,sarı prenses,ahliyi 200 lt besliyorum.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2008 12:39
Bence Bıçak Balığı.Tek tür olarak çok yakışıyor.
Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2008 12:40
[QUOTE=MaLaWi][QUOTE=Hiko]Nick isminize bakacak olursam size; Yunus, Yaprak, Kral, Ahli, Kadango gibi irileşen Malawi türlerini tavsiye ederim.
Saygılar...
[/QUOTE]
Şuan zaten yunus,sarı prenses,ahliyi 200 lt besliyorum.
[/QUOTE]
Eğer Malawi düşünmüyorsanız, başka seçeneklerde var.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2008 12:41
Ben olsam o akvaryumu ağzına kadar bitkiyle doldurup içine karışık canlı doğuranlardan atardım.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2008 12:50
Ben afrika chicledleri düşünüyorum ama çok fazla değişik tür bilmediğim için size soruyorum. Peki frontosalarla malawi çiklitleri bir arada yaşayabilir mi?MaLaWi 2008-05-02 13:13:31
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2008 14:42
Tanganika ve malawi balıkları bir arada olmaz o büyüklükte ki akvaryuma trepheus yaparsanız cok güzel olabilir siz ne türleri düşünüyorsunuz.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2008 14:49
Selamlar. Halen balık beslediğinize göre hobide tecrübelisiniz, bence bu büyüklükteki tankınızda frontosa besleyin. Hem tank büyük hemde frontosalar büyük tanklarda daha çok göze hitap ederler. İki farklı gölün balıklarını bir arada beslemeniz uygun olmaz.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2008 15:47
[QUOTE=MaLaWi]Peki sadece frontosa bencede uygun peki küçük balıklar mı alıp koloni kurayım direk bir kolonimi satın alayım?[/QUOTE]
Küçük balıklar alıp koloni kurun.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2008 15:51
Peki malawi gölünden hagi balıkları tavsiye edersiniz çünkü buraya fazla frontosa gelmiyor bulabilirsem frontosa alacağım.