450 Litreye Hangi Turler
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 16:21
Arkadaşlar 450 litrelik bir tanka 5 adet frontaza 4 adet calvus 4 maymun kafa yunus ve sari prenses dusunuyorum acaba bu turler birbirlerine uyum saglayabiliyormu veya hangilerini cikarayim ve hangilerini ekleyeyim yardimlarinizi bekliyorum.saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 16:26
Tek tür frontoza besleyebilirsiniz. Frontoza tanklarında calvus besleyen kişiler de mevcut. Zaten bu karma ile tankınızın hacmine uygun balık sayısını doldurursunuz.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 16:47
Valla tropheusla hakkında hiç bir bilgim yok onun için yazdım.Arkadaşlar bana 4 şeşit aralarinda iyi geçinen birincisi frontaza olmak koşuluyla 3 tane daha balık cinsi soylermisiniz.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 16:47
[QUOTE=airmen]Tropheusla frontoza olmaz.Biri etçil biri otçul beslenir.[/QUOTE]
Haklısınız olmaz.Ama biz bunu bir türlü anlatamadık insanalara, ben besliyorum oluyor diyorlar etçil yem veriorlar.
Tropheus daha hareketlidir ve izlemesi zevklidir.
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 16:54
[QUOTE=^^kafkaf^^]tropheus hakkinda bilgim yok ama karsidan bakinca hangısını izlemesi daha zevkli.[/QUOTE]
Kesinlikle Tropheus,ağırkanlı Frontosaya göre Tropheuslar çok daha aktif,hareketli,eğlenceli ve seyir zevki yüksek balıklardır.450 lt. Duboisi kolonisi için yeterli,rahatça büyüyebilecekleri bir hacim.
Tabi ki karar sizin ama ben olsam Tropheusu tercih ederdim...
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 16:55
[QUOTE=eseruyar][QUOTE=airmen]Tropheusla frontoza olmaz.Biri etçil biri otçul beslenir.[/QUOTE]
saygılar.
Haklısınız olmaz.Ama biz bunu bir türlü anlatamadık insanalara, ben besliyorum oluyor diyorlar etçil yem veriorlar.
Tropheus daha hareketlidir ve izlemesi zevklidir.
Saygılar..
[/QUOTE] Katılıyorum frontoza hareketsız oldugu gıbı duruyor ama Tropheus hareketlıdır.saygılar.