432 lt Japon Tankım
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2012 12:37
Güzel begendim, kırmızı beyaz ranchun da, değişik bir güzellikte, kilo aldıkça onlar kendini bayağı toparlar iyice form'a girerler, güle güle besle.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2012 23:02
Çok güzel balıklar, kırmızı beyaz olan favori bence.Avuç içi boyunda olduğu videolarınıda görmek dileğiyle sağlıklı balıklar.
Ranchu istiremm..
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2012 23:45
Tolga Bey bugun bır yerden haber beklıyorduk hayal kırıklıgına ugradık resmenAma tekrar ıthalatcı ıle ırtıbata gecıp A Grade ranchu sıparısı verdık yıne bır hafta on gun bekleyecegız,baktık olmuyor ben bu sevdadan vazgececegım zaten..
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2012 00:38
Edirneden yunanistana gidiyorum arada, akvaryumculara baktım ama orası bizden beter. Tek kuyruk japondan başka birşey yok. Bence aramızdan bir arkadaşı, ranchu neredeyse o ülkeye gönderelim, seçsin getirsin. Başka yolu yok galiba..
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2012 18:20
Teşekkür ederim yorumlarınız için.Dün zehirlendim.Yeni yeni kendime geliyorum.Gece 2-3 saat falan uyudum herhalde.Cevap yazamadım size.Kusura bakmayın.Ben bir kendime geleyim toptan bir tanıtım yapacağım.
Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2012 18:24
Çok geçmiş olsun Boracım şuan iyisindir inşallah.Önce sağlık sonra hobi sen iyileş yeter bizler hep burdayız
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 00:18
Boracım geçmiş olsun,dikkat et kendine bıran once ıyı olursun ınsaallah.Besın zehrlenmesı mı oldu?
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 11:43
Evet Kadir abi bir yerde Sıcak Çikolata içtim,arkadaşlarımla ondan oldu büyük ihtimal.Bugün toparlandım biraz.Sağ olun ilginiz için.
Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 11:57
Geçmiş olsun Bora dikkat et kendine.
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2012 11:11
Teşekkür ederim hepinize.Sağol Kadir abi daha iyiyim ama ateşim var hala.Toparlanamadım bir türlü.
Sağlıklı balıklar.