40lt
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2006 18:07
40 lt lik akvaryumumdan papa?anlary my çykaryp yerine ba?ka bi balyk koymayy dü?ünüyorum içinde 2 ya?ayan kaya 1 ahli 1 kadango olcak
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2006 18:13
Selam
E?er içinde 2 ya?ayan kaya 1 ahli 1 kadango var ve yanlaryna ne koyayym diye soruyorsanyz bence hiç bir?ey koymayyn çünkü balyklarynyz zaten çabuk büyüyen türler akvaryumda küçük oldu?undan sorun ya?arsynyz.
Saygylar
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2006 18:27
Ben de papa?anlary çykarynca 2 di?i ahli 2 di?i kadango alyyym diye dü?ündüm üretirim ama ahli ve kadango tek e?limi çok e?limi hatyrlamyom
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2006 10:38
Merhabalar o büyüklükteki tankta anca canly doguran üretebilirsiniz.Lütfen balyklarynyzy o küçük akvaryumda tutup i?kence etmeyin.
Saygylar
Saygylar
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2006 13:51
arkada?lar bence akvaryumuna 2 di?i 1 erkek snow 1 di?i 1 erkek sary prense(bunlary yavru olarak al.) vatoz,1 mavi imparator di?i erkek olarak mavi imparotoru almayada bilirsin ben 40 lt akvaryumda snowum a?zyna yumurta aldy bu nda nasyl bi olay
_________________ balyk beslemek cok ayry bi zevktir |
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2006 14:19
Bence akvaryumu çykar. ?öyle 100x50x60 ebatlarynda bir akvaryum yaptyr kendine hem sen stres olma hemde balyklaryn daha fazla eziyet çekmesinler.Bu sayede hiçbir baly?yndan da vazgeçmemi? olursun. |