40lt Akvaryuma Balık Tavsiyesi
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2021 11:20
Merhaba,
Elimde 40 litrelik bir akvaryumum var ve mümkün olursa Cichlid beslemek istiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?
Elimde 40 litrelik bir akvaryumum var ve mümkün olursa Cichlid beslemek istiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2021 11:30
Ciklet biraz zor çünkü büyük hacim isterler canlı doğuran veya japon akvaryumu yapabilirsin.
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2021 11:30
[QUOTE=MGorur]Merhaba,
Elimde 40 litrelik bir akvaryumum var ve mümkün olursa Cichlid beslemek istiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?[/QUOTE]
Bu hacimde cichlid besleyemezsiniz.Betta beslemenizi tavsiye ederim.
Elimde 40 litrelik bir akvaryumum var ve mümkün olursa Cichlid beslemek istiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?[/QUOTE]
Bu hacimde cichlid besleyemezsiniz.Betta beslemenizi tavsiye ederim.
+1: [T]217278,ForTheHorde[/T]
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2021 11:35
O hacim için en mantıklısı Betta
Beğenenler: [T]225055,Cengizhan06[/T]
+1: [T]225055,Cengizhan06[/T]
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2021 13:30
Cichlid türlerinden 40 litreye olacak olan zor. 60 litreye yakın yada daha büyük olsa güney amarikan cüceleri yada kabukçul cichlidler olabilirdi ama.
Bu akvaryuma daha çok küçük sürü balıkları uygun olur. Ki onların arasında da güzel türler var. Betta türleri, tetra türleri, barb türleri, cory türleri, rasboralardan olabilir mesela.
Bu akvaryuma daha çok küçük sürü balıkları uygun olur. Ki onların arasında da güzel türler var. Betta türleri, tetra türleri, barb türleri, cory türleri, rasboralardan olabilir mesela.