40 lt lik akvaryuma balık önerileri
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 15:47
Merhabalar arkadaşlar 40ltlik akvaryumumda 11 adet japon 3 adet çöpçü 2 adet vatoz besliyordum haliyle nüfus kalabalık olunca temizliğiyle başedemedim japonları komşuma verdim. Şimdi elimde vatozlarla çöpçüler var akvaryumu temziledim bunların yanına alabileceğim bakımı kolay hangi balıkları önerirsiniz. ısıtıcım filtrem var. lepistes düşünüyorum ama kimisi bakımı zor kimisi bakımı kolay diyo siz ne dersiniz. şimdiden teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 15:56
Lepistes olabilir. Bakımı zor değildir ama çok hızlı ve fazla ürerler. Bu yüzden yer sıkıntısı çekebilirsiniz. Uygun sayıda canlı doğuran türleri olabileceği gibi beta da bakabilirsiniz. Ya da bir karides akvaryumu kurabilirsiniz.
Akvaryumu bitkilendirin. Bitki iyidir.
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 17:40
8-10 adet Neon Tetra alabilirsiniz. Bitkilendirirseniz de daha iyi olur.
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 18:41
Arkadaşlar akvaryuma 1e2d lepistes 1e2d kılıçkuyruk alsam birbirleriyle uyumlu olurlarmı ?
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 19:00
Bence 2 erkek 4 dişi lepistes almanı tavsiye ederim tektür beslemek herzaman iyidir. Bu arada lepistes alırken alman lepistesi alırsan senin için daha iyi olur yavru almak ve çoğaltmaka istiyorsan tabiki yavrusu çok olur.
Sağlıklı günlerde balık büyütmeniz dileğiyle .
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 19:32
Merhaba lepistes veya moli olabilir, lepistesle kılıç kuyruk çatışabilir
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 19:35
Bence düşünceniz doğru ben 3 adet lepistes 3 adet neon besliyorum 40 lt de ve çok ta sağlıklı ve mutlular bakımı da kolay
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 22:12
Boş ver japonu falan dostum zaman harcama....