3.tanka hangi tür yakışır.
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2008 14:07
İyi günler arkadaşlar.
100X40X40 ölçülerinde 3 adet setli bir akvaryum düzeneği kurmak istiyorum.Bu 3 seçin 1.de leptosomalarımı 2.de calvus lelupilerimi 3.de ise trepeus ve demasoni düşünüyorum.Size öncelikli sorum bu iki tür uygun mu.?Özellikle deneyim sahibi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Bitkisel yem uygulayacağım.Her 2 balığada.Eğer bu balıklar uyumlu değilse bu son tanka 100x40x40 ne tavsiye edersiniz.?(yunus,sp,ıceman vs... hariç).Saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2008 15:24
Arkadaşım senin 3 adet 100*40*40 ebatlarında avkaryumunmu var yani ?Benim aynı boyutta akvaryumum varda bir adet sana gelecek cevaplar benimde işime yarıyıcak :D Bu arada sen leptosoma calvus ve lelelupi leri o boyuttaki akvaryumdamı bakıyorsun eğer bakıyorsan sanırım bende bakabilirim......
SAYGILAR.....
SAĞLIKLI BALIKLAR........
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2008 09:07
[QUOTE=angerwolf]Arkadaşım senin 3 adet 100*40*40 ebatlarında avkaryumunmu var yani ?Benim aynı boyutta akvaryumum varda bir adet sana gelecek cevaplar benimde işime yarıyıcak :D Bu arada sen leptosoma calvus ve lelelupi leri o boyuttaki akvaryumdamı bakıyorsun eğer bakıyorsan sanırım bende bakabilirim......
SAYGILAR.....
SAĞLIKLI BALIKLAR........
[/QUOTE]
Şu anda leptosomaları 130 litrede bakıyorum.(yavrular 3cm)Lelupi ve calvuslarıda 100 litrede bakıyorum.(calvuslar 4 lelupiler 5-6 cm)Bu seti yaptıktan sonra balıkları bu ölçülerdeki tanklara alıcam koloni oluşturum gerisini satışa çıkarıcam.Demasoni ve trepeuslardan 1e 3d şeklinde ayarlayıp 100x40x40 ölçülerindeki tankta sadece 8 balığa bakmak istiyorum.Benim için önemli olan 2 tür arasındaki uyum.Eğer uygun değilseler tavsiyeler bekliyorum.
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2008 09:12
Bence uygun 2 side otçul balıklar.
Saygılar...Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2008 20:08
İkiside otçul olduğu için olabilir. Yanlız iki türde genelde agresif olduğu için sorun çıkabilir. Bence dominant olmayan tarafa yazık olur.
Eğer istersen onada hafif bitkili cüce american yapabilirsin ya da 3 akvaryum zor gelicek diyorsan lepistesle donatabilirsin.