3D [100x35x45] + [60x20x35] [Yeni Hali]
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2014 19:31
Merhabalar herkese. Forumdaki ilk hesabımı kaybetmem üzerine yeni bir hesap açtım ve forumda aktif olacağım. Daha önce konusunu açtığım sarı prenses tankını tamamen değiştirdim ilk hali ve son halinin fotoğraflarını ekledim. Beğenilerinize sunuyorum
Şimdiki Hali
Boyut (cm):[100x35x45] (Ana Tank) + [60x20x35] (Dinlendirme Tankı)
Kapasite (litre):157 + 44
Canlılar: 1 E 4 D Sarı Prenses
Malzemeler: Aydınlatma
24 w Grolüx
24 w Daylight
90cm Dalgıç Flo. Beyaz
Filtrasyon
Jebo 625 Dış Filtre (Sepet Dizilimi = Biyolojik Sünger(Altına çok ince elyaf)
Seramik Halka
Elyaf (Değiştirmeyi düşünüyorum)
880l/h Kafa Motoru (Dinlendirme tankından su aktarmak için)
Diğer
200w Isıtıcı
Atman Çift Çıkış Hava Motoru (Şu an kullanmıyorum(Filtrenin şelale aparatı yeterli oluyor)
Akvaryum Bakımı:Haftalık %20 Dip Çekimi(Dinlendirme tankından kafa motoru ile)+Periyodik Bakım =(Buharlaşan suyun tamamlanması+Cam temizliği)
Kullanılan Yemler: Sera spirulina - Sera granumeat - Haftada 1 gün salatalık / haşlanmış ıspanak (Ev yapımı yem denemeyi düşünüyorum)
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Su dinlendiremediğim zamanlarda Sera Aquatan
Evet arkadaşlar 3d fonu ve kayaların yeni halini tamamen kendim yaptım, bence gayet güzel oldu. Balıklar biraz utangaç şu an tek sorun o Diğer konuda söylediğim gibi 20 yavrudan 0 kayıp ile 4 dişi 1 erkek ayırdım yola onlarla devam etmekteyim. Ev yapımı yem ile ilgili tariflerinizi bekliyorum.
Her türlü yorum için şimdiden teşekkür ederim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2014 22:18
Çok beğendim.Elinize sağlık.
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2014 22:33
Cok guzel olmus Allah nazardan saklasin:)
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2014 12:29
Taşlar ve apliği önce 2 kat ince derz ile daha sonrada su bazlı renklendirici ile boyadım. Aynen fon yapımındaki gibi. Hiçbirşekilde salınım sorunu olmadı