3. Abant buluşması gerçekleşti
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2009 12:11
Abi çok güzel kareler yakalamışsın. Teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2009 12:56
[QUOTE=lafayette] Refet'in foto nasıl ama?Pompacı Refet.[/QUOTE]
Gece çadır için birşey şişiriyor heralde, ama ne şişiriyor çözemedim aklına bişey gelenler varmı ?
ColorTR 2009-08-04 12:57:02
Gece çadır için birşey şişiriyor heralde, ama ne şişiriyor çözemedim aklına bişey gelenler varmı ?
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2009 13:08
[QUOTE=ColorTR] [QUOTE=lafayette] Refet'in foto nasıl ama?Pompacı Refet.[/QUOTE]
[/QUOTE]
freeasabird 2009-08-04 13:09:25
[/QUOTE]
Refet yine ne şişiriyorsa milletin gözü önünde şişiriyor. Fakat Tansel hocamın bacanaklarının çadırın içinde ne şişirdiğini ben görmedim. Kapalı kapılar ardında şişen neydi hala çözemedim. Birde çadırın içinde " bu hışır hışır ses çıkarıyor bacanak" diye söylenen söz hala aklımda .
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2009 14:34
Evet serkan gece yatarken şişirme sesleri sonra bu çıtırtı yapıyor ses çıkarıyor diye konuşmalar daha sonrada gece turbo çalıştırıp sabaha kadar horlayan bacanaklar süperdi yani acaba ne şişiriyorlardı...
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2009 14:42
Buyurun alışveriş resmi. Fakat bundan önce ve sonra alınan malzemeler de var. Bununla sınırlı değiliz yani . Özellikle Hooooooop bacanağın aldıkları var ki alışverişden sonra çoğu kişinin iştahını kabarttı doğrusu
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2009 14:46
[QUOTE=afyonlu03]Evet serkan gece yatarken şişirme sesleri sonra bu çıtırtı yapıyor ses çıkarıyor diye konuşmalar daha sonrada gece turbo çalıştırıp sabaha kadar horlayan bacanaklar süperdi yani acaba ne şişiriyorlardı...[/QUOTE]
Özgür bu arada sana birşey itiraf edeyim kardeşim seninle aynı çatırda bir daha kalmam ayakların kokuyor. Uyuyana kadar burnumun direkleri kırıldı . Tabiiki bu bir şaka.
Bundan sonra bacanakların çatırına bakmak şart oldu. Seneye inşallah yine gelirlerde bu sefer merakımızı gideririz .