3. Abant buluşması gerçekleşti
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 10:31
[QUOTE=Batuaydin]Bolu'da Abant'da yağmur yağdı mı?
Yağmur yağar gibi aptı direk dolu başladı. Allahtan tamda biz toplanıyorduk ve tam zamanında kalktık. Arabaya bindik fırtına kopmaya başladı.
Bolu Gerede'de bir yağmur yağdı üstüne dolu yağdı. O yüzden balık tutmaya gittik. Mantar topladık.
[/QUOTE]Yağmur yağar gibi aptı direk dolu başladı. Allahtan tamda biz toplanıyorduk ve tam zamanında kalktık. Arabaya bindik fırtına kopmaya başladı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 10:35
[QUOTE=ColorTR] [QUOTE=Batuaydin]Bolu'da Abant'da yağmur yağdı mı?
Yağmur yağar gibi aptı direk dolu başladı. Allahtan tamda biz toplanıyorduk ve tam zamanında kalktık. Arabaya bindik fırtına kopmaya başladı.
[/QUOTE]
Bolu Gerede'de bir yağmur yağdı üstüne dolu yağdı. O yüzden balık tutmaya gittik. Mantar topladık.
[/QUOTE]Yağmur yağar gibi aptı direk dolu başladı. Allahtan tamda biz toplanıyorduk ve tam zamanında kalktık. Arabaya bindik fırtına kopmaya başladı.
[/QUOTE]
İşte tam ben o sırada yaylalarda 7-8 çeşit mantar topluyodum. Bolu'da balık tuttunuz mu?
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 10:49
[QUOTE=Batuaydin][QUOTE=ColorTR] [QUOTE=Batuaydin]Bolu'da Abant'da yağmur yağdı mı?
[/QUOTE]
Yukarıdaki mesajlarda yazıyor, balık tutmaya çalışan bizden bi erkan vardı ve eğer tutabilseydide refet çiğ çiğ yiyecekti ama değil erkan orada gördüğümüz 2 günden beri hiçbir insan balık tutamamıştı.
[/QUOTE]
İşte tam ben o sırada yaylalarda 7-8 çeşit mantar topluyodum. Bolu'da balık tuttunuz mu?
[/QUOTE]Yukarıdaki mesajlarda yazıyor, balık tutmaya çalışan bizden bi erkan vardı ve eğer tutabilseydide refet çiğ çiğ yiyecekti ama değil erkan orada gördüğümüz 2 günden beri hiçbir insan balık tutamamıştı.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 11:53
Uykusuz geçen geceden sonra ancak kendime gelebildim. Gerçekten çok eğlendik. Katılan herkese teşekkür ederim. Benden en büyük teşekkür bizi karanlıkta bırakmayan ve sabahın 6'sında çayımızı demleyen Özgür'e.
Tüm discus'lar adına. Hoop.......
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 11:58
Nasıl başlayayım acaba?Tam bir roman gibiydi buluşma.
Herşeyden önce 3. buluşmaya katılan herkese çok teşekkür ederim.
Bizi orada karşılayan Bolu'lu dostlarımıza,benimle birlikte 1 gün önce gelip çetin doğa koşullarında ormanda mücadele verenlere,benim bacanağı bütün gün ve gece çekenlere(),Kocaeli ve Ankara'dan katılanlara ve bizim bütün gürültümüzü çeken tüm bölge halkına tek tek teşekkürlerimi sunarım.Birdaha ki buluşmada yeni üyemiz bacanak ile tekrar beraber olmak dileğiyle.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 12:03
Ayrıca:
Gece fıkraları ve anektodlarıyla keyfimize keyif katan ve neredeyse bütün gerekenleri temin eden Reis'e.
Büyük emeklerle odunumuzu toplayan Mert'e.
Semaver, şeker vs. eksiklerimizi temin eden Atacan'a.
Sabırla bacanağı avutan ismini bilmediğim (özür dilerim) Bolu'lu arkadaşlara.
Gelince bütün yemeğimizi yiyerek bizi aç bırakan Erkan'a.
Ve ve ve herkesin uykusu geldiği anda sahne alan, renkli kişiliğiyle bizi gülmekten yerlere yatıran Discus sever Bacanak Emre'ye, sonsuz teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 12:07
Hooop Tanrı tüm Discuscuları korusun!
Discus adına diyorum; kamp gerçekten çok eğlenceliydi,herkese teşekkürler .
İlk gece fasla kaptırıp 3-5 kulak çınlatsamda:)) ,süper eglendim.51'de kazandığım balıkları gönderin krdeşimmm hooooop.Fotolarıda bacanakla beraber 1-2 güne ekleriz hoop.
Gecenin kahramanı Özgürü kutlarım ,yokmu bişey özgürrrr......
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 12:07
[QUOTE=lafayette]
özkoçak 2009-08-03 12:08:26
Birdaha ki buluşmada yeni üyemiz bacanak ile tekrar beraber olmak dileğiyle.
[/QUOTE]
Başkanım eğer bacanak gelecekse önceden haber ver Discus'larımı elden çıkarayım. Discus besleyen kim var sorusuna ben yanıtı vermek istemiyorum. Hooop.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 12:09
[QUOTE=kreatos72]
[/QUOTE]
Hooop Tanrı tüm Discuscuları korusun!
Discus adına diyorum; kamp gerçekten çok eğlenceliydi,herkese teşekkürler .
İlk gece fasla kaptırıp 3-5 kulak çınlatsamda:)) ,süper eglendim.51'de kazandığım balıkları gönderin krdeşimmm hooooop.Fotolarıda bacanakla beraber 1-2 güne ekleriz hoop.
Gecenin kahramanı Özgürü kutlarım ,yokmu bişey özgürrrr......
Bacanak geldi.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 12:11
Latif abi ne şanslı adamsın ya valla böyle bi bacanagın var...Bacanak sen şimdi demasoni falan beslemeye başla ekrem hocamda bolca var 51 de alırsın nede olsa...
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 12:13
[QUOTE=afyonlu03]
Latif abi ne şanslı adamsın ya valla böyle bi bacanagın var...Bacanak sen şimdi demasoni falan beslemeye başla ekrem hocamda bolca var 51 de alırsın nede olsa...
[/QUOTE]Demasoni bacanağa feda olsun.