390 Watt kapak yapımı resimli (110*50 cm) (bitkili akvaryum için)
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2013 15:15
Çalışma güzel olmuş, buram buram emek kokuyor ama keşke üstteki mdf yerine başka bir malzeme tercih etseydiniz. Hem çok ağır hemde suyla arası iyi değildir. O malzeme yerine paslanmaz sac veya alucobond malzeme kullansan senin için daha uzun ömürlü olurdu. Tasarımı baştan yapıp sac malzemeyi güzelce lazerde kestirip büktürebilirdin, çok profesyonel bir görünümü olurdu.
Emeğine sağlık , tebrikler.
Emeğine sağlık , tebrikler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2013 13:33
Güzel çalışma el emeği elınıze sağlık.
Ancak o kadar floresana rağmen fotodanmıdır nedır gorduğum kadarıyla ( benım ıcın) yeterlı ışık olmamıs dıye dusunuyorum.
Resımlere tek tek bakarken sonunu çok merak ettım acaba nasıl bır netlık nasıl bır ışık hüzmesı yakalamıstır dedım ama hayal kırıklığına uğradım ( yanlıs anlasılmasın şahsı goruşumdur )
Sağlıklı balıklar
Ancak o kadar floresana rağmen fotodanmıdır nedır gorduğum kadarıyla ( benım ıcın) yeterlı ışık olmamıs dıye dusunuyorum.
Resımlere tek tek bakarken sonunu çok merak ettım acaba nasıl bır netlık nasıl bır ışık hüzmesı yakalamıstır dedım ama hayal kırıklığına uğradım ( yanlıs anlasılmasın şahsı goruşumdur )
Sağlıklı balıklar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2013 00:40
[QUOTE=MURAT ARSLAN]Güzel çalışma el emeği elınıze sağlık.
Sağlıklı balıklar
[/QUOTE]BeZGiN 2013-02-20 12:02:07
Arkadaşlar bitkili akvaryumu bozma kararı verdiğim için kapağı satmayı düşünüyorum
Sağlıklı balıklar
[/QUOTE]
Akvaryumda genel olarak bir bulanıklık sorunum var. Ayrıca ışıkları da tam olarak çalıştırmıyorum. Hatta şu an tür değiştireceğim için iyice saldım çok daha vahim bir durumda maalesef :(
Arkadaşlar bitkili akvaryumu bozma kararı verdiğim için kapağı satmayı düşünüyorum
kullanılan malzemeleri tek tek yazıyorum fiyat araştırabilirsiniz
SYLVANIA AQUASTAR (T5) 39 watt 3 adet
SYLVANIA Grolüx 39 W 85 Cm 3 adet
OSRAM DULUX-L 55W/865 BEYAZ 2 adet
OSRAM SPRAL 23W/865 BEYAZ 2 adet
OSRAM DULUX QUICKTRONIC QTP-DL 2X55W ELEKTRONİK BALAST 1 adet
RTM 1*39 watt Elektronik balast 4 adet
Osram Otomatik Balast T5 - 2 x 24/39 watt
6 Adet reflektör + 12 Adet t5 Duy + Floresan Tutucu
DUY DULUX-L 2 adet
Sigorta + Sig. Yuvası + Kablo Bağı + Metal Kroşe + 2 Ader T5 Duy
iki adet ikili priz