360 litre tür tavsiyesi
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2008 01:16
Arkadaşlar 120*50*60 360 litre akvaryum
için tür tavsiyelerinizi bekliyorum. Yalnız akvaryum bitkili olacaktır. Ama siz bitkisizde de önerilerinizi yapın yalnız bu tür bitkili
için bu tür bitkisiz için ayırırsanız daha güzel olur. (bitkili
favorimdir bilginize).Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2008 01:52
Akvaryumunuzda balıktan çok bitkiyi ön planda tutmak istiyorsanız,tetra türlerini tavsiye ederim.
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2008 02:11
Osman Doğanay arkadaşıma katılıyorum.Bitkili bir ortam kurmak istiyorsanız tetra, ancak bitkisiz bir ortam derseniz çiklet türünün yunus ve sarı prensesi öneririm.
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2008 02:35
Bende tetra,gökkuşağı ve barb türlerinden düşünüyorum aslında sizce nasıl olur arkaları ve köşeleri vallisneria nana tabanıda riccia bitkileriyle ve mango kökü ek olarak koymayı düşünüyorum.Ama tanganyika,malawi ve güney amerikada düşünmüyor değilim.Çöpçü olarak 10 tane sterbai 2 tanede vatoz L serisi olabilrler.
Radinant 2008-10-26 07:54:19
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2008 03:29
[QUOTE=shubuo0o]Bende tetra,gökkuşağı ve barb türlerinden düşünüyorum aslında sizce nasıl olur arkaları ve köşeleri vallisneria nana tabanıda riccia bitkileriyle ve mango kökü ek olarak koymayı düşünüyorum.Ama tanganyika,malawi ve güney amerikada düşünmüyor değilim.çöpçü olarak 10 tane sterbai 2 tanede vatoz l serisi olabilrler.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Söylediğim gibi bitkili akvaryumlarda tetra türleri daha şık oluyor.
Mesela sürü halinde gezinen Kardinal neon,Kırmızı burun tetra vs.
Bende şuan bitkili akvaryum yapım aşamasındayım ve tetra türlerini beslemeyi düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2008 15:25
Genelde hobicilerin çoğu s.p ve yunus diyorlar. Benim size tavsiyem Rafet Bey güzel bi discus akvaryumu yapmanız. Göz zevkide mükemmel olur. Bence bi düşünün. Değişik tanganyika türleride besleyebilirsiniz. (bitkisiz)
Saygılar....
Saygılar....