35 lt nano reef
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
220 tl zaten çokmuş
Bugün tuzmu koydum suyumu ekledim ve sistemi çalıştırdım hayırlısıyla , su dönsün tuz erisin ardından kum+kayaları koyacağım.Bu lamaba mercanlara fazlasıyla yetecektir bence.
Selam herkese,nanoma koymayı düşündüğüm ps yi biraz elden geçirdikten sonra,milini sert bir karbon sünger gibi ama sert keçe bir şeyle modladım.Bu sünger eğil tam keçe gibi birşey kestim sünger gibi aralarını açtım ama çok ince kestiğim için görünmüyor.Neden yaptım ;toplarken içine çektiği suyu ilk mesh tarzı parçalayıp sonra kendi çırpıcısıyla ayırsın diye.İşe yarıyor,koyduğum sünger tarzı şeylede çırpıcı pervanenin arasında pul var ayrık . İlk 270lt nin sumpında denedim eskisinden çok daha iyiydi toplaması.Gerçi çok deneyemedim toplama birkaç günde belli eder ama bu ps yi bildiğim için gidişatı iyi gibiydi.Birkaç resim.
Bu arada kayaları koydum dekoru yaptım bir ufak video çektim cepten öylesine,su bulanık çünki kum çok karıştı.
Katkı maddelerini daha kullanmadım yardımcı olan olmadı fazla koyamamk için.Tankı yükledik kayalarımı koydum birkaçresim ve marine tankımdan damsellerimin bir resmi bonus olarak birde kayaların arasında deniz yıldızıyla damselin dusuşu çok güzeldi payalşmak istedim.
Nanomun resimleri:Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir