35 Adet Demasoni yavrusu ( Videolu )
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 21:47
Boyut (cm):Yavrular 25 günlükler.
Kapasite (litre):Şuan 15 yarın 110 litreliğin suyunu yarın dolduracağım 4-5 gün sonra 110 litreliğe geçecekler.
Canlılar:35 adet yavru Demasoni
Malzemeler:Pipo filitre.
Akvaryum Bakımı:Her gün %30 %40 su değişimi.
Kullanılan Yemler:Larviva
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Yok.
Kapasite (litre):Şuan 15 yarın 110 litreliğin suyunu yarın dolduracağım 4-5 gün sonra 110 litreliğe geçecekler.
Canlılar:35 adet yavru Demasoni
Malzemeler:Pipo filitre.
Akvaryum Bakımı:Her gün %30 %40 su değişimi.
Kullanılan Yemler:Larviva
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Yok.
Arkadaşlar yavruları kusturalı 25 gün oluyor iki hafta pet şişede durdular sonra bu 15 litreliğe koydum yarında ana tanka dip çekimi vs yaparken 110 litrelik tankın suyunu doldurup 3-4 gün beklettikten sonra yavruları içine koyacağım kaya dekoru vs yapıp.
Yavrular Maşallah aynı damızlıklarına çekmişler 1 tek yamuk bant yok hepsi çok düzgün
Kusura bakmayın düzgün fotoğraf veya video çekemedim fotoğraf çekmeye çalıştım ama çok hızlılar poz yakalayamıyorum video çekim dedim oda karanlık olduğu için flaşı yakıp çektim yine özen gösterdim flaslı bölge gelmemesine.
Yorumlarınızı bekliyorum.
VİDEO
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=CrWD8G2ngWg[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 21:56
Ne çabuk büyüdü bunlar be maşallah yeni yerlerinde mutlular herhalde pet şişeden sonra
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 22:04
Çok güzeller güle güle büyüt tugay...
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 22:13
[QUOTE=erkan aktaş]Ne çabuk büyüdü bunlar be maşallah yeni yerlerinde mutlular herhalde pet şişeden sonra[/QUOTE]
[QUOTE=knifefish]Selam,çekim kötü olsada yavrular cin gibi maaşallah!Sağlıkla büyüt .[/QUOTE]
[QUOTE=Demasoni_Ant]Çok güzeller güle güle büyüt tugay...[/QUOTE]
Valla çok güzel büyüyorlar Maşallah diyelim :) Pet şişede pek belli olmuyordu saklandıkları için bunda yüzüyorlar 3-4 gün sonra 110 luğa geçtiğinde daha da mutlu olacaklar :)
[QUOTE=knifefish]Selam,çekim kötü olsada yavrular cin gibi maaşallah!Sağlıkla büyüt .[/QUOTE]
Malesef anca bu şekil çekebildim , Evet cini sollarlar Teşekkürler
[QUOTE=Demasoni_Ant]Çok güzeller güle güle büyüt tugay...[/QUOTE]
Sağol hocam darısı başına
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 22:26
Tugay abi maşşallah çok güzeller Allah analı babalı büyütsün :) Maşallahhh ya çok güzelleerr
Yanlız kafama bişi takıldı abi günde %30- %40 su değişimi demişşin o zararlı olmuyor mu balıklara en fazla 3 günde bir yapılması gerek diye biliyordum?
Yanlız kafama bişi takıldı abi günde %30- %40 su değişimi demişşin o zararlı olmuyor mu balıklara en fazla 3 günde bir yapılması gerek diye biliyordum?
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 22:32
[QUOTE=Emre ÜSTÜNTAŞ.]Tugay abi maşşallah çok güzeller Allah analı babalı büyütsün :) Maşallahhh ya çok güzelleerr
Yanlız kafama bişi takıldı abi günde %30- %40 su değişimi demişşin o zararlı olmuyor mu balıklara en fazla 3 günde bir yapılması gerek diye biliyordum?[/QUOTE]
Yanlız kafama bişi takıldı abi günde %30- %40 su değişimi demişşin o zararlı olmuyor mu balıklara en fazla 3 günde bir yapılması gerek diye biliyordum?[/QUOTE]
Yok kardeşim olur mu :)
Ne kadar teze su okadar hızlı gelişme okadar sağlıklı balıktır.
Burayı okumalısın :)
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 22:39
[QUOTE=Tugay33]
[QUOTE=Emre ÜSTÜNTAŞ.]Tugay abi maşşallah çok güzeller Allah analı babalı büyütsün :) Maşallahhh ya çok güzelleerr
Yok kardeşim olur mu :)
Ne kadar teze su okadar hızlı gelişme okadar sağlıklı balıktır.
Burayı okumalısın :)
[/QUOTE]
Evet abi haklısın göz ardı etmişim ama orda bile '' ilk 1 hafta %15 sonraki 3 hafta %10 ve takip eden 1 ayda %5 şeklinde hergün su değişimleri yapabilirsiniz. ''
verilen değerler düşük abi %30 ları 40 ları duyunca şaşırdım kusura bakma abi ben 3 günde bir değiştiriyodum. ekol 15 dış filtre - şelale filtre - pipo filtre olarak 3 şekilde filtreleniyor 135 lt yavru tank. 3 günde bir su değişimleri günde 20 lt lik su değişimleriyle boy göstericek artık :)
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 22:43
Bende azalttım bu aralar şunu unutma ne kadar bol su okadar yavru büyüme ve sağlığıdır.
eski Sarı prensesler benim bol su ile büyüyordu :D