330 lt. mbuna palace(balıkların başına gelenler syf4)
Kayaları dağınık denedin mi acaba? Böyle çok düzenli gibi duruyor. Forumda çok güzel dekorlu tanklar var onlardan ilham alabilirsin.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Maşallah diyelim Barış, çok güzel bir akvaryum kurmuşsun. Balıklarının rengi ve formlarıda çok güzelmiş. Anubiasın dışında sana bu bitkiyi önerebilirim. http://www.akvaryum.com/crinum_thaianum_bitkir_28_4019.asp#b Ama bu unutma bu bitki 100-150cm uzayabiliyor. Çokta güzel bir görüntüsü var.
Kayaları dağınık denedin mi acaba? Böyle çok düzenli gibi duruyor. Forumda çok güzel dekorlu tanklar var onlardan ilham alabilirsin.
Saygılar.
[/QUOTE]
[QUOTE=bahtiyar]
Maşallah diyelim Barış, çok güzel bir akvaryum kurmuşsun. Balıklarının rengi ve formlarıda çok güzelmiş. Anubiasın dışında sana bu bitkiyi önerebilirim. http://www.akvaryum.com/crinum_thaianum_bitkir_28_4019.asp#b Ama bu unutma bu bitki 100-150cm uzayabiliyor. Çokta güzel bir görüntüsü var.
Bahtiyar Bey çok değerli fikir için teşekkür ederim. Acaba bu bitkiyi temin edebileceğim kısa bir yol biliyormusunuz
[QUOTE=ember_month_06]Emek harcanan her akvaryum ;ben dahil herkes için değerlidir.Emeğinize sağlık. Balıklarınızı sağlıklı büyütmenizi temenni ederim.[/QUOTE]
Yiğit geçmis olsun. İnşallah tamir edilemeyecek birşey değildir. Benim sehpa zaten profil destekliydi. Sadece biraz destek dikme eklenecek. Ama kurduğum akvaryumu bozacak olmak keyfimi kaçırdı.
Koltuğum tam akvaryumun karşısında zaten. Günün yorgunluğu başka türlü atılmıyor.
Arkadaşlar şöyle bir durum oluştu. Daha önce beni görünce bütün balıklarla beraber sarı prenseslerde yüzeye fırlardı. Bir haftadır biraz durgunlar. Yeme ilgileri az. Yiyorlar ama eskisi gibi zıpkın gibi fırlamıyorlar. Sanki iştahları azaldı. Formlarında bir değişiklik yok.
Ne dersiniz?
Uzun bir aradan sonra resimlerle tekrar sizlerleyim.
Akvaryum iyice oturdu ve aceilerden ilk yavrularımı aldım bu akvaryumda.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir