30x20x20 Yandan Sump akvaryum Bol bol Resim :)
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2015 19:55
Emeğinize sağlık güzel iş çıkartmışsınız.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2015 23:55
Çok güzel bi iç sump yapmışsınız. Elinize sağlık.
Yıllardır kullandığım sistemlerin içinde en çok verim aldığım ve en çok beğendiğim sistemler, iç sump sistemleri oldu. Ancak benim öncelikli tercihim yana değil, arka kısıma sadece bir köşeye yerleştirilen iç sumplar. Bu şekilde strafordan arka fonlarla çirkin görüntüyü de kapatabiliyorsunuz. Halen kullanmakta olduğum bitkili tanklarımda arkadan iç sump'lı sistemler kullanmaktayım. Ucuz bir kafa motoru ve DIY filtre malzemeleri ile mükemmel bir filtreleme sisteminiz oluyor.
Yıllardır kullandığım sistemlerin içinde en çok verim aldığım ve en çok beğendiğim sistemler, iç sump sistemleri oldu. Ancak benim öncelikli tercihim yana değil, arka kısıma sadece bir köşeye yerleştirilen iç sumplar. Bu şekilde strafordan arka fonlarla çirkin görüntüyü de kapatabiliyorsunuz. Halen kullanmakta olduğum bitkili tanklarımda arkadan iç sump'lı sistemler kullanmaktayım. Ucuz bir kafa motoru ve DIY filtre malzemeleri ile mükemmel bir filtreleme sisteminiz oluyor.
Beğenenler: [T]139691,afish[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2015 11:49
Çok güzel bir çalışma olmuş. Elinize sağlık
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2015 18:27
140*70*60h yüksekliğinde bir akvaryum yaptırdım. Kaplumbağa beslemekteyim. Eğer uzun süreli berraklık sağlayacaksa ben de sump sistemine geçmek isterim. Ancak bu konuda pek bilgim yok. Sadece akvaryuma monte edilmeyen bir sistem olmalı.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.