300*75*70 bitti en sonunda ( yeni resimler 2. ve 4. sayfada)
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 13:32
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 14:17
Muhteşem bir ölçü, bu tankta ne yunus beslenir hani derler ya yemede yanında yat öyle olmuş tankınız allah nazardan saklasın.
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 15:08
Harika bir tank olmuş tebrik ederim.
Yalnız merak ettiğim bir konu oldu eğer bir apartman dairesinde ikamet ediyorsanız ortalama 1500 litre civarı su kapasitesi olan kum , taş vs. derken 2000 kg yakın bir ağırlık zeminde herhangi bir problem oluşturmaz mı acaba ? Bununla ilgili bir araştırma yaptınız mı akvaryumu kurmadan önce ? Saygılarımla..
Yalnız merak ettiğim bir konu oldu eğer bir apartman dairesinde ikamet ediyorsanız ortalama 1500 litre civarı su kapasitesi olan kum , taş vs. derken 2000 kg yakın bir ağırlık zeminde herhangi bir problem oluşturmaz mı acaba ? Bununla ilgili bir araştırma yaptınız mı akvaryumu kurmadan önce ? Saygılarımla..
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 16:00
[QUOTE=suer_umit]
[/QUOTE]
ibektas 2012-01-09 16:01:37
Arkadaşlar resimleri vakit buldukça eklemeye devam edeceğiz.
[/QUOTE]
Akvaryumun zeminine sump borusunu nasıl monte ediyorsunuz camı nasıl kesiyorsunuz çok merak ediyorum, kesmek için bir makine varmı acaba?
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 16:53
O Akvaryuma 20 tane damızlık blue zaire moba harika olurdu.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Yanlız 4 tüp silikon bana biraz az gibi geldi.İnşallah birsorun çıkmaz.
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 19:08
Akvaryumunuz hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle keşke herkesin evinde yer olsada herkesin evinde böyle bir akvaryum olsa ya çok hoşuma gidiyor. .
galiba 1500 küsür lt akvaryumunuz yani yukaridaki abilermin dediği gibi yemede yanında yat :d süper
keşke benimde böyle bir akvaryumum olsa valla süper. .
he birde hiç korkmuyormusunuz yha 1. 7ton akvaryum.
galiba 1500 küsür lt akvaryumunuz yani yukaridaki abilermin dediği gibi yemede yanında yat :d süper
keşke benimde böyle bir akvaryumum olsa valla süper. .
he birde hiç korkmuyormusunuz yha 1. 7ton akvaryum.
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 19:53
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 22:21
Ne beslenmez ki bu tankta...
Şahsen ben olsam kurulumu bitirmek işi gücü bırakır tanka yoğunlaşır gece gündüz çalışırdım.
Canlı eklenmiş halini görmek için sabırsızlanıyoruz.
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 22:35
Valla muhteşem boyutlar süper olmuş ellerinize sağlık,nazar değmesin