300 x 90 x 85H Çelik Akvaryum
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 17:11
Buna benzer büyüklükteki akvaryumlar çalışmalar az da olsa ülkemizdede yapılmaya başlandı.Umarım bir gün olur bende böyle bir çalışmayla akvaryum com ailesinin karşısına çıkarım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 17:55
Eee şimdi araştırmaları görelim. buna benzer bir şeyi yaptırmak ülkemizde kaça patlar?
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 18:47
[QUOTE=egemen1903]Eee şimdi araştırmaları görelim. buna benzer bir şeyi yaptırmak ülkemizde kaça patlar?[/QUOTE]
Egemen abi çelikçi tanıdıklarım var bir fiyat alıyım mı?
Egemen abi çelikçi tanıdıklarım var bir fiyat alıyım mı?
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 19:20
Sırf meraktan al Değişik bir yaklaşım. Kliteli bir akvaryum almaktan ucuza geliyorsa düşünülebilir. Benim açımdan çok ilerde gerçi
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2011 21:03
Bu çelik akvaryumları tahminimce kendi evi olanlar yaptırıyor. Taşınması çok zordur. Belkide imkansız. Bence en iyisi malzeme arkilik. Yabancıların coğunun akvaryumu arkilikten. Cam akvaryumlar kadar ağır da olmuyor. Yalnız çizilmesini nasıl önlüyorlar onu bilemiyorum.
bileciklivolki 2011-09-27 02:31:58
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2011 00:32
[QUOTE=Nuada]
Bu çelik akvaryumları tahminimce kendi evi olanlar yaptırıyor. Taşınması çok zordur. Belkide imkansız. Bence en iyisi malzeme arkilik. Yabancıların coğunun akvaryumu arkilikten. Cam akvaryumlar kadar ağır da olmuyor. Yalnız çizilmesini nasıl önlüyorlar onu bilemiyorum.
[/QUOTE]
çizilmemesi için granitte kullanılan ince bir film var çiziliyor ama hiç gözükmüyor bulabilirsem eklerim :)
çizilmemesi için granitte kullanılan ince bir film var çiziliyor ama hiç gözükmüyor bulabilirsem eklerim :)
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2011 08:58
[QUOTE=mecroskop23]
[QUOTE=Nuada]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=Cx4tDL02iY0[/VID]
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 01:09
Güzelmiş