300 Litre Sumplu Akvaryum İçin Kafa Motoru?
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2016 11:12
Merhaba, 300 litre arkadan sumplu akvaryum için Kafa motoru tavsiye edin lütfen. Debisi düşmeyen uzun ömürlü bir ürün var mıdır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2016 10:33
New jet 1700 l/h yeterli gelicektir. Suanki adı newajet oldu kafanız karısmasın yaklasık 130-140 lira civarı dusuk enerji sarfiyatı ve dusmeyen debiyle bence eheimdan önce geliyor[zzz]
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2016 11:09
[QUOTE=Onurredd]New jet 1700 l/h yeterli gelicektir. Suanki adı newajet oldu kafanız karısmasın yaklasık 130-140 lira civarı dusuk enerji sarfiyatı ve dusmeyen debiyle bence eheimdan önce geliyor[zzz][/QUOTE]
Onur bey selamlar benim dediğim ürün 28 watt sizin dediğiniz 32watt nasıl oluyorda daha az düşük enerji sarfiyatı oluyor pardonda [;)]
Onur bey selamlar benim dediğim ürün 28 watt sizin dediğiniz 32watt nasıl oluyorda daha az düşük enerji sarfiyatı oluyor pardonda [;)]
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2016 11:23
[QUOTE=Kınayu]
Onur bey selamlar benim dediğim ürün 28 watt sizin dediğiniz 32watt nasıl oluyorda daha az düşük enerji sarfiyatı oluyor pardonda [;)][/QUOTE]
Merhabalar. Hocam sizin bahsettiginiz ürün 1200 l/h debiye sahip benim bahsettigim ürün 1700 l/h. Eheim universal 1250 nin muadili new jet 1200 motordur onunda enerji tuketimi 17 watt tır. Kullanan arkadaslar bilir kafa motoru konusunda en onde gelen 2 firmadır aquabee ve new jet hem fiyat olarak eheim türevi motorlardan daha ucuz, enerji sarfiyatı daha dusuk hemde performans acısından daha iyidir.
Onur bey selamlar benim dediğim ürün 28 watt sizin dediğiniz 32watt nasıl oluyorda daha az düşük enerji sarfiyatı oluyor pardonda [;)][/QUOTE]
Merhabalar. Hocam sizin bahsettiginiz ürün 1200 l/h debiye sahip benim bahsettigim ürün 1700 l/h. Eheim universal 1250 nin muadili new jet 1200 motordur onunda enerji tuketimi 17 watt tır. Kullanan arkadaslar bilir kafa motoru konusunda en onde gelen 2 firmadır aquabee ve new jet hem fiyat olarak eheim türevi motorlardan daha ucuz, enerji sarfiyatı daha dusuk hemde performans acısından daha iyidir.