2 metrelik akvaryum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba.Bence kesinlikle cama cam yaptyryn derim.Sizinde söylemi? oldugunuz gibi Çin maly nede olsa pek güven olmaz.Her üründe oldugu gibi akvaryumlarda da i?çilik kalitesiz olabiliyor.Bunlary göz önüne almak gerekir.Ben yineliyorum cama cam akvaryum yaptyryn ama i?in ustasyna yaptyryn çünki oldukca büyük bir ebat ?akaya gelir bir yany yok.Allah korusun en ufak bir sorunda evi sel götürür.Kolay gelsin.Yyi günler.
Saygylar..
saygylar...
Yyi ak?amlar mustafa bey,
Bir ara bende heves ettim ama almak için gitti?im akvaryumcu vazgeçirdi. Nede olsa çin maly. Riske girmeye gerek yok bence. Camcama akvaryum yaptyryn en azyndan içiniz rahat eder.
Hazyr çin maly akvaryumlarda beni en çok rahatsyz eden kendinden filtreli olmasy ki randymanlary oldukça dü?ük. Y? yerimizde 2 tane var ve birine mecburen ayryca dy? filtre ilave etmek zorunda kaldyk. Tabi arkasyndan plasti?e delik açmak zorunda da kaldyk. Cama cam olursa en azyndan hacme göre uygun filtreyi kendiniz seçebilirsiniz. 2 metre iddialy bir rakam ama uygun bir filtre mutlaka vardyr.
Saygylar...
180 cmlik Sunsun marka akvaryumlardan kullanan bir a?abeyim var.Yakla?yk 2,5 senedir kullanyyor , herhangi bir sykynty ya?amady , kendisi gayet memnun.
Saygylar,