2. JAPON SEVERLER BULUŞMASI.. 22.12.2013 PAZAR
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 09:39
[QUOTE=adige42]Yücel genellikle buluşmalarda güzel balık olmuyor ama kısmet.Havalar biraz soğusun bakalım belki bu sene şans yüzümüze güler.[/QUOTE]
Yine balık olmayacak gibi abi, bu hafta ranchu vede oranda belki birazda ryukin gelecek.. bu durumda bizim buluştuğumuz hafta gelmeyecek demektir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 10:22
Balık olmasa da olur.Kendi fotoğraflarınızı mutlaka bekliyorum.Şöyle bir grup fotoğrafınızı.Kadir Abi makina olayını çözer
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 11:03
[QUOTE=mclyucel]Balık olmasa da olur.Kendi fotoğraflarınızı mutlaka bekliyorum.Şöyle bir grup fotoğrafınızı.Kadir Abi makina olayını çözer [/QUOTE]
Kadir abi şu afilli makinasını bu sefer getirecektir umuyorum, birde sürpriz olsa güzel balıklar olsa harika bi gün olacak şüphem yok.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 22:48
Kadir buluşmaya gelmezse bir dahakine Kadire dalıyoruz buluşması yapın o na kesin gelirim. kaç kere ankaraya geldi bana haber vermedi :D
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 22:50
[QUOTE=asabijapon]Kadir buluşmaya gelmezse bir dahakine Kadire dalıyoruz buluşması yapın o na kesin gelirim. kaç kere ankaraya geldi bana haber vermedi :D [/QUOTE]
Egemen fırsat olmadı yoksa aklımdaydın ama ılkınde bır gece kaldım dıgerınde de kalabalıktık ayrılamadım maalesef.Bir dahakine söz inşaallah
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 22:54
Ankara buşuşması yapalım bir günde :) ankaradada baya sağlam japoncular var ama ya aradalar yada forumda denk gelmeyiz :) Kadiride alacaz ama onsuz olmaz :)
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 23:01
Kasım ayında geleceğim yine inşaallah bir terslik olmazsa,gelmek isteyenleri toplar gelirim olmadı:-)Hem japoncularla tanışırız iyi olur.Arkadaşları forumda da görmek isterim öğrenecek çok eksiklerimiz var daha.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 23:24
Keşke gelebilsem :(
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 23:31
İlk sayfadaki liste güncelmi? Kaç kişi olduk acaba.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 23:35
[QUOTE=whiteredmoon]Keşke gelebilsem :([/QUOTE]
ayıp birde istanbuldasınız :D gazzz :)
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 23:37
[QUOTE=asabijapon][QUOTE=whiteredmoon]Keşke gelebilsem :([/QUOTE]
ayıp birde istanbuldasınız :D gazzz :)
[/QUOTE]
Gaz işi Hakan abiden sorulur. Kendisi gazman olur. Acayip gaz verir.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 23:39
Sanırsam sizin yanınızda cok genc kalırım. Bayan olarak zor bir durum olabilir haliylen. Hobicilerin çoğu erkek sanırım. Forumda henüz denk gelemedim çünkü :) bu arada gezerken kaliteli ranchuya rastlarsanız çok çok memnun kalırım.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 23:41
[QUOTE=whiteredmoon]Sanırsam sizin yanınızda cok genc kalırım. Bayan olarak zor bir durum olabilir haliylen. Hobicilerin çoğu erkek sanırım. Forumda henüz denk gelemedim çünkü :) bu arada gezerken kaliteli ranchuya rastlarsanız çok çok memnun kalırım. [/QUOTE]
Yanınızda bir arkadaşınızıda getirebilirsiniz, sorun olacağını sanmam.