29 Mayıs Ankara Mangal Sefası Saat:14:00
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 10:20
Nihayet bende Mehmet abinin mangalını yiyenler kervanına katıldım. Emeği geçen herkese çok teşekkürler devamını bekliyorum :))). Darısı diğer buluşmaların başına olsun. Bu arada fotoğraflarıda bekliyoruz. Erkan bey Şahin bey fotoları ekleyin lütfen :)))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 11:48
Dün gerçekten güzel bir buluşma oldu,ben bu buluşmaya kendimi çok zorlayarak kısa bir süreliğine katılabildim,bulunduğum süre içerisinde biraz resim çektim,etler gelince hemen makineyi bir tarafa fırlattım :) dün hava genel olarak kötüydü çogunlukla ama bizim mangal yaktıgımız saattlerde gerçekten tam bir bahar havası vardı resimlerden de anlıyacaksınız,kendi adıma organizasyona emegi geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim,bir dahaki buluşmalarda daha çok vakit geçirebilmek dileklerimle.
Not: Resimler gün içerisinde eklenecektir.
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 12:33
Mesajlara bugün bakabildim, katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ancak maliyet bildirmek gelen sayısı kesinleşmeden doğru olmuyor biz 40 kişi olarak et-malzeme aldık pazar günü, gelen 12 kişi olunca 40 kişiye alınan malzeme haliyle 12 kişi arsında bölündü 25 tl verdik, ancak bu rakam adını yazdırıpda gelmeyen arkadaşlar ( sonradan mazeret bildiren arkadaşlar hariç) olmasaydı 13-15 tl olacak makul olacaktı...Sanırım herkes hakkıyla doymuştur...Ben yinede güzel bir toplantı olduğunu düşünüyorum...Sağlıcakla kalınız...
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 13:10
Gelemeyenlerin beni üzmesinden ziyade, herkesin çok güzel doyması beni daha çok sevindirdi. Sanırım geçen seneki gibi çok güzel bir buluşma oldu. Herkes fazlasıyla doydu ve güzel bir gün geçirdi. Gelen arkadaşlara ve bize yeri ayarlayan ve etleri pişiren Mehmet abiye sonsuz teşekkür ederim. Umarım bir sonraki buluşmada sayımız artar ve daha fazla kişiyle daha güzel dakikalar geçiririz.
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 13:46
Yoğun bir günüm olmasına rağmen söz verdiğim için katıldım. Nikahtan mangala yetiştim. Oğlum çok zorluk çıkarmasa doyana kadar yerdim
Mangalda emek veren Mehmet abi Ozan ve diğerlerine teşekkürler.
Tekrar görüşmek üzere
GÜVEN 2011-05-30 13:47:02
Mangalda emek veren Mehmet abi Ozan ve diğerlerine teşekkürler.
Tekrar görüşmek üzere
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 14:47
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 15:18
En son 3 fotoğraf herşeyi anlatıyor sanırım...:)))
Sonador kardeşim sona doğru gelince kaçırdın fotoğraf faslını :)) sen geldiğinde herkes makinaları bir kenara atıp yemeye başlamıştı bile
Sonador kardeşim sona doğru gelince kaçırdın fotoğraf faslını :)) sen geldiğinde herkes makinaları bir kenara atıp yemeye başlamıştı bile
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 15:27
Ahmet ÇELEBİ koçum çok karizmatik çıkmışsın....Erkan eline koluna sağlık fotoğraflar harika etler hala iştahımı açıyor baktıkça.... EE Ozancım sanki elin kolun tam dolu etler zorlar gibi...mtgokduman 2011-05-30 15:29:23
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 15:55
Ben ps ile kendimi eklerim :D tamer abi ayrıca verdiğin balıklardan memnunum erkek dişi net olmasa da :D yeni 2 tane daha akvaryum alıyorum inşallah haftaya yanındayım :D
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 16:31
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 17:00
[QUOTE=mtgokduman] Ahmet ÇELEBİ koçum çok karizmatik çıkmışsın....Erkan eline koluna sağlık fotoğraflar harika etler hala iştahımı açıyor baktıkça.... EE Ozancım sanki elin kolun tam dolu etler zorlar gibi...[/QUOTE]
Valla abi hiç sorma. Şişler yarım kilo, dizilen etler 250 gr olunca, insan zorlanıyor biraz:)