28 Şubat Kocaeli Buluşması Yapılacaktır
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2010 18:31
Selam arkadaşlar benide ekleyin listeye.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2010 19:30
Ayın 21de güzel olabilir
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2010 20:01
Ben ayın 21 inde gelemeyebilirim muhtemel ist. ye egitim e gidecegim o tarihte ... diger arkadaşlarım için bi şey diyemeyecegim . ama tarihi erkenden bildirmek bilmiyordum göremedim haberim olmadı gibi durumları bahaneleri yok edecektir. erkenden bildirmek daha güzel olmuştu aslında
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2010 20:20
Aslında 2 tarihte benim için uygun nasılsa ikisindede izin alıcam :) Genel olarak erkene alalım derseniz uygundur tabiki.
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2010 20:45
Hoşbulduk diyorum aranızda olmaktan gerçekten mutluluk duyacağımı tekrardan bildirmek istiyorum. İşaallah allahtan bişey gelmezse o gün aranızda olmaya çalışacağım. Konuyuda elimden geldiğince takip edeceğim. Hepinize saygılar ve sevgiler.
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2010 23:34
[QUOTE=engin özkan]Sevgili furkan(Radinant) kocaelı bulusmasına gelecek ayhan abi,akın. kazımı tanıyorum zaten yıne formdan bir arkadasımla gelmeyi düşünüyoruz.Benım dügüm var mayıs ayında eger bu koşulturmadan fırsatım olursa büyük ihtimal yanınızda olacagım işallah liste tam belli olsun biraz daha bakalım.Biz istanbul anadolu yakasındayız, burda hiç buluşma olmadı bu benım içimde bir ukte olarak kaldı hep ,birgünde ben anadolu yakasında buluşma yapacagım.Böyle bir orjanizyona ev sahıplıgı yaptıgın için seni tebrık ederim. SAYGILAR[/QUOTE]
İstanbul anadolu yakasında çamlıcada kahvaltı buluşması oldu, İstanbul avrupada çok fazla buluşma oluyor. Avrupada İstanbul karşısıda çok uzak yerler değiller.
Modum gelmeye çalışırım, müdürümle GRAFTT'ı kandırmış bil
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2010 09:37
Arkadaşlar aranıza yeni katılacağım benide yazabilirsiniz.Mutluluk duyacağım
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2010 20:24
Arkadaşlar 21'i Sakaryalı arkadaşlarımıza uymuyor madem o halde son olarak 28 Şubat'a karar verelim isterseniz.28 Şubat uygunmudur ? Başka değişiklik yapmayacağım.
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 11:07
Modum konuşayım bende gelmek isterim...
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 17:53
Benide ekleyin gelmem lazım bu toplantıya görüşülecek ve ifadesi alınacak çok eleman var! Murat abiiiiiiiiiiiiiiii!.. aLkIn41 2010-02-02 17:54:09
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 20:42
[QUOTE=Radinant][QUOTE=jacobsen__]Modum konuşayım bende gelmek isterim...[/QUOTE]
Doğan , Faruk abi ve Erkan'da geliyormu ekleyeyimmi listeye ?
[/QUOTE]
Beni ekle
Onlarla konuşayım kesinleşsin. GRAFTT'ı kandırırım büyük ihtimalle :)