28 Şubat Kocaeli Buluşması Fotoğrafları
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 07:36
Herkese teşşekür ederim. ÇOk güzel bir pazar günüydü, misafirperverliğiniz için ayrıca teşekkürler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 08:35
Ev sahibi arkadaşlara ilgisi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederiz.
abi bi sonraki kahvaltı mekanını farklı secelim samet ve benden ötürü açık büfe kahvaltıyı kaldırabilirler :D
abi bi sonraki kahvaltı mekanını farklı secelim samet ve benden ötürü açık büfe kahvaltıyı kaldırabilirler :D
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 08:38
Katılan herkese çok teşekkürler yine güzel bir gün geçirdik. Devamını bekliyoruz.... Saygılar... Muzo akşamı nasıl kapattık :)
selçuk şile 2010-03-01 08:39:32
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 08:55
Ben unuttum Murat abi. Sen aradığında yeni kalkmıştım. Hadi bu hafta bidaha buluşalım. Gerçi seninle ayrı görüşücez Murat abi ama. Artık reşit oldum Murat abi ona göre!..aLkIn41 2010-03-01 08:56:47
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 12:28
[QUOTE=selçuk şile] Katılan herkese çok teşekkürler yine güzel bir gün geçirdik. Devamını bekliyoruz.... Saygılar... Muzo akşamı nasıl kapattık :)
[/QUOTE] Selçuk yağmurlu havalarda toprak yolda gezmezsin artık. :))
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 16:39
[QUOTE=samican.54][QUOTE=selçuk şile] Katılan herkese çok teşekkürler yine güzel bir gün geçirdik. Devamını bekliyoruz.... Saygılar... Muzo akşamı nasıl kapattık :)
[/QUOTE] Selçuk yağmurlu havalarda toprak yolda gezmezsin artık. :))[/QUOTE]
Yinede iyi kurtardık sayılır selçuk ... yanlız sakal bırakmaya karar verdim abi bilgin olsun :)
Yinede iyi kurtardık sayılır selçuk ... yanlız sakal bırakmaya karar verdim abi bilgin olsun :)
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 20:53
Buluşmadaki herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Özelliklede misapirverliğinizden ötürü ve bizleri güzel yerlerde ağırladığınız için. Kahvaltı harikaydı. Fotoların devamını bekliyoruz Furkan, bu arada benim çektiğim fotolarda umaduğumdan güzelmiş.
Saygılarla.
Saygılarla.
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 21:11
[QUOTE=tu_navy83]
[QUOTE=GRAFTT]Buluşmadaki herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Özelliklede misapirverliğinizden ötürü ve bizleri güzel yerlerde ağırladığınız için. Kahvaltı harikaydı. Fotoların devamını bekliyoruz Furkan, bu arada benim çektiğim fotolarda umaduğumdan güzelmiş.
Saygılarla.
[/QUOTE]
Furkan resimlerin hepsi çok güzel eline sağlık..Devamı gelicekmi??
[/QUOTE]Gelecek gelecek biraz sabır lütfen.
[QUOTE=GRAFTT]Buluşmadaki herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Özelliklede misapirverliğinizden ötürü ve bizleri güzel yerlerde ağırladığınız için. Kahvaltı harikaydı. Fotoların devamını bekliyoruz Furkan, bu arada benim çektiğim fotolarda umaduğumdan güzelmiş.
Saygılarla.
[/QUOTE]
Erkan sana bi hediyem olacak.
Buda photoshopta ufak bir düzenleme yaptıktan sonraki hali.Bence mavi göz sana daha fazla yakışıyor.
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 22:15
Bahtiyar abi elimizde bulunan en büyük makina oydu bende onla takıldım. Sen birde Akın abinin makinayla görseydin gülmekten kırılırdın artık.
Bence de muzaffer abi bir sonraki yeri değiştirmek lazım benden ötürü kaldırabilirler açık büfeyi. ...
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 22:21
[QUOTE=SAMET4100] Bahtiyar abi elimizde bulunan en büyük makina oydu bende onla takıldım. Sen birde Akın abinin makinayla görseydin gülmekten kırılırdın artık.
Bence de muzaffer abi bir sonraki yeri değiştirmek lazım benden ötürü kaldırabilirler açık büfeyi. ...
[/QUOTE]
Samet sende benim makinayı yerden yere vurdun bilen bilmeyende eski filmli makinalardan sanacak. Daha alalı 2 ay oldu