27 Ocak Pazar Haliç Buluşması
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 20:30
[QUOTE=reis]Teşekkürler Nazmi kardeşim.Bende umumiyetle sevdiğimi yerden yere vururum,Doğan iyi bilir.Değilmi Doğan?[/QUOTE]
Bu arada Birol nerelerde? Üretimhanede yanlışlıkla üzerine oturdun da "vockk" diye ezildi mi yoksa garibim? Yoksa, yoksaaa, bilerek mi oturup "kaza süsü" verdin ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 20:33
[QUOTE=Semihsungur][QUOTE=reis]Teşekkürler Nazmi kardeşim.Bende umumiyetle sevdiğimi yerden yere vururum,Doğan iyi bilir.Değilmi Doğan?[/QUOTE]
Bu arada Birol nerelerde? Üretimhanede yanlışlıkla üzerine oturdun da "vockk" diye ezildi mi yoksa garibim? Yoksa, yoksaaa, bilerek mi oturup "kaza süsü" verdin ?
[/QUOTE]
Yapma üstad yaaaaa..Birol gibi adamın üzerine oturmak için önce yakalamak lazım.
Benden korkusuna havuzların üzerinde geziyor.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 21:19
Doğru ya, baklava canavarı olark zıp zıp zıplıyordur o. Bir ara düşük kolunu kırmış ve buraya alçılı gelmişti :)
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 21:29
Şimdiii. Okan abi yazımı yanlış anlamışsın sanırım. İzinden kastım o fotoğraflar aile içi kalması gereken ve özel fotoğraflar, birkaç insana açık vermememiz gerekmekte Abilerimiz kardeşlerimizin gülelim eğlenelim diye verdiği pozlar olduğundan onlara sormam gerekir diye yazdım, yoksa eminimki Latif abide Uğur abide fotoğrafları yayınlamama birşey demez. Şu an Adanada'yım Allah izin verirse yarın gece memlekete dönüyorum fotoğrafları yayınlarım, inanılan insan olma özelliğim kaybolmasın
[/QUOTE]Şimdiiii Doğan'cığım reisin de dediği gibi kimin kim olduğunu az çok bilir olduk.O yüzden rahat ol.Ama illada yayınlaman gerekmez zira aile içi şiddete çanak tutmak istemem.Malum aile denince akan sular durur.
Bu arada sana hayırlı yolculuklar.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 21:31
[QUOTE=ARDA68]
[/QUOTE]
Şimdiiii Doğan'cığım reisin de dediği gibi kimin kim olduğunu az çok bilir olduk.O yüzden rahat ol.Ama illada yayınlaman gerekmez zira aile içi şiddete çanak tutmak istemem.Malum aile denince akan sular durur.
[/QUOTE]
Şimdiii. Okan abi yazımı yanlış anlamışsın sanırım. İzinden kastım o fotoğraflar aile içi kalması gereken ve özel fotoğraflar, birkaç insana açık vermememiz gerekmekte Abilerimiz kardeşlerimizin gülelim eğlenelim diye verdiği pozlar olduğundan onlara sormam gerekir diye yazdım, yoksa eminimki Latif abide Uğur abide fotoğrafları yayınlamama birşey demez. Şu an Adanada'yım Allah izin verirse yarın gece memlekete dönüyorum fotoğrafları yayınlarım, inanılan insan olma özelliğim kaybolmasın
[/QUOTE]Şimdiiii Doğan'cığım reisin de dediği gibi kimin kim olduğunu az çok bilir olduk.O yüzden rahat ol.Ama illada yayınlaman gerekmez zira aile içi şiddete çanak tutmak istemem.Malum aile denince akan sular durur.
[/QUOTE]
Sende bizi çok ihmal ediyorsun Okan abi, artık buluşmalarda bizi yanlız bırakmasan diyorum.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 21:50
Doğru söylüyorsun.Ancak neden katılmak isteyip katılamadığımı sana ilk görüşmemizde anlatacağım.O zaman bana hak vereceğini düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 21:53
[QUOTE=ARDA68]Doğru söylüyorsun.Ancak neden katılmak isteyip katılamadığımı sana ilk görüşmemizde anlatacağım.O zaman bana hak vereceğini düşünüyorum. [/QUOTE]
Senin varlığın yeter be abi En kısa zamanda yanımızda olacağına eminim.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 22:05
Buluşma oldukça eğlenceli geçmiş resimlerden belli oluyor, Uğur abi gittiğin her yerde seni davul zurna ile karşılıyorlar demekki, arkadaşlar düğün var zannetmiş..
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 22:06
Doğan, seni de fotoğraflarda görmek büyük mutluluk bu arada
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 22:11
[QUOTE=fkarakaser]Buluşma oldukça eğlenceli geçmiş resimlerden belli oluyor, Uğur abi gittiğin her yerde seni davul zurna ile karşılıyorlar demekki, arkadaşlar düğün var zannetmiş..[/QUOTE]
Faruk'cuğum normal adam kabilesiyle seyahat ediyor.
Faruk'cuğum normal adam kabilesiyle seyahat ediyor.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 23:19
[QUOTE=Semihsungur]Doğan, seni de fotoğraflarda görmek büyük mutluluk bu arada [/QUOTE]
Evet gerçektende bende fotoğraflarda görünüyorum hayret
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2008 01:22
Sayın Arkadaşlar, bu kez ne yazık ki elimde olmayan nedenlerle aranızda bulunamadım ama umduğum gibi gayet güzel geçmiş, ne mutlu sizlere -bizlere... Sonradan kurulan dostlukların sağlam olmayacağını söyleyenlere inat gayet güzel dostluklar kurulabiliniyor istenirse Ani karar verilmeyen tüm buluşmalarda görüşmek üzere sağlıcakla kalın. Zuzu Kardeşim, seni ayrı bir tanka ayırmaları gerekirken neden erken kusturdular? Neyse, bir dahaki sefere önlem alırız artık. Esra Kardeşimin de çabalarına değinmeden geçemeyeceğim, emeği geçen ve katılanlara ne mutlu...(Laf aramızda , gelemeyeceğim için o gürültülü ortamı sağlayan benim, itiraf ediyorum.) Sağlıcakla kalın.
Not: Bu konunun çok okunacağını bildiğimden yazmakta yarar görüyorum. Ne yazık ki pc. deki sorun tam çözülemedi , msn.imden yollanan dosyaları sakın açmayın , yoksa benim -Cuma-lar gibi hergün uğraşırsınız.
RobiNSoN'dan sevgiler ve selamlar.
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2008 09:15
[QUOTE=atilla tarhan]
Sayın Arkadaşlar, bu kez ne yazık ki elimde olmayan nedenlerle aranızda bulunamadım ama umduğum gibi gayet güzel geçmiş, ne mutlu sizlere -bizlere... Sonradan kurulan dostlukların sağlam olmayacağını söyleyenlere inat gayet güzel dostluklar kurulabiliniyor istenirse Ani karar verilmeyen tüm buluşmalarda görüşmek üzere sağlıcakla kalın. Zuzu Kardeşim, seni ayrı bir tanka ayırmaları gerekirken neden erken kusturdular? Neyse, bir dahaki sefere önlem alırız artık. Esra Kardeşimin de çabalarına değinmeden geçemeyeceğim, emeği geçen ve katılanlara ne mutlu...(Laf aramızda , gelemeyeceğim için o gürültülü ortamı sağlayan benim, itiraf ediyorum.) Sağlıcakla kalın.
Not: Bu konunun çok okunacağını bildiğimden yazmakta yarar görüyorum. Ne yazık ki pc. deki sorun tam çözülemedi , msn.imden yollanan dosyaları sakın açmayın , yoksa benim -Cuma-lar gibi hergün uğraşırsınız.
[/QUOTE]
RobiNSoN'dan sevgiler ve selamlar.
Atilla hocam gözlerim sizi aramadı değil.Sizide aramızda görmek isterdik.
Bende diyordumki bizim buluşmamızı kim sabote etti diye?
Sevgi ve saygılarımla....
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2008 11:55
Siz değerli dostları böyle buluşmalarda görünce, insan niye gitmedim diye pişmanlık duyuyor
Ama sizleri mutlu görmek her şeye değiyor
Sağlıcakla kalın
Saygılarımla