27 Ocak Pazar Haliç Buluşması
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 01:14
Bence reis uygulamalı olarak balık kusturmayı göstermiş Refet kardeşin de dediği gibi. Ankara'ya geldiklerinde göstermemişti
Semihsungur 2008-01-28 01:16:12
Çok eğlendiğiniz belli oluyor. Tebrikler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 08:45
[QUOTE=bjkalley]
[/QUOTE]
Uğur abiden forumda detaylı olarak kusturmayı anlatmasını istemiştim, açıkçası bu kadarını beklemiyordum
[/QUOTE]
Çenem ve kaburgalarım hala ağırıyor. Beceremediler ki erken kusturdular keseli çıktı.
Bizi kırmayıp gelen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim,güzel bir buluşma oldu.Diğer fotoğraflar nerde??
Ezgi kalk dans edelim.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 08:52
Uygulamalı kusturma bu olsa gerek ama başka resim yokmu ?
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 08:56
Zuzu bu kusturulma fotoğrafın tarihe geçti artık.İlk Türk Bayan Malawi'si su dışında kusturuluyor.Sen herhalde baya bir süre kendini toparlayamazsın.Ne poz yakalamışım ama,tabi sildiğin diğer fotoğraf olsaydı o daha da güzel olacaktı ya hadi neyse.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 08:56
Kusturmaya gerek yoktu bıraksaydınız orda kendisi salardı ZUZU
Uğur abi ağır hasar vermişsin yazıktır çene deforme olmuş
ZUZU'cuğum geçmiş olsun bu arada
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 08:59
[QUOTE=lafayette] Zuzu bu kusturulma fotoğrafın tarihe geçti artık.İlk Türk Bayan Malawi'si su dışında kusturuluyor.Sen herhalde baya bir süre kendini toparlayamazsın.Ne poz yakalamışım ama,tabi sildiğin diğer fotoğraf olsaydı o daha da güzel olacaktı ya hadi neyse.
Saygılar...
[/QUOTE]
Napsaydım silmeyip sitenin delisi ünvanınımı alsaydım.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 09:23
[QUOTE=zuzu][QUOTE=lafayette] Zuzu bu kusturulma fotoğrafın tarihe geçti artık.İlk Türk Bayan Malawi'si su dışında kusturuluyor.Sen herhalde baya bir süre kendini toparlayamazsın.Ne poz yakalamışım ama,tabi sildiğin diğer fotoğraf olsaydı o daha da güzel olacaktı ya hadi neyse.
Saygılar...
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Zuhal yalnız bu resim daha da kötü olmuş.Şimdi de sitenin ilk su dışında kusturulan sarı prensesi oldun.Bence diğer resim bundan bin kat daha iyiydi.
(resimlerin devamı akşama,o kadar yorgunluğun üstüne resimle uğraşamadım da)
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 09:57
[QUOTE=zuzu][QUOTE=lafayette] Zuzu bu kusturulma fotoğrafın tarihe geçti artık.İlk Türk Bayan Malawi'si su dışında kusturuluyor.Sen herhalde baya bir süre kendini toparlayamazsın.Ne poz yakalamışım ama,tabi sildiğin diğer fotoğraf olsaydı o daha da güzel olacaktı ya hadi neyse.
Saygılar...
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Güzel bir buluşma olmuş.
Zuzu senin ne kadar akıllı olduğunu bilmezmiyiz, bu arada yazık oldu yumurtalara, Uğur abi yazık, acele etmesedin.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 10:08
[QUOTE=SİLİVRİLİ]
Bu arada buluşmaya gelipte haber etmeyen sevgili, çok saygı değer, öpülesi arkadaşlara selam ederim.
Anladın sen onu.....
[/QUOTE]
Mehmet öpülesi arkadaşına ben bizzat seni sordum, cevabı : İZİN ALAMADI oldu.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 10:16
Bu ne yahu ah Zuhal'ciğim ah eyvah eyvah!!!!
Diğer resimler nerede arkadaşlar?
Bana bak Doğan sana kızmaya başlıyorum.Umarım anlamışsındır.
Mehmet sende saklama kardeşim izin alamadıysan alamadın.Bunda utanılacak birşey yok.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 11:12
Hahahaha ben baya bi geç katılıyorum yaw.EUğur abi naapsın bu prenses acemi herhalde tam zamanı gelince yumurtalarını yutuyor ondan intikam aldı Uğur abide.
Gelen gelmeyen arkadaşlara teşekkür ederim.
Gelen arkadaşların enerjisi olmadığından düğünün tadını çıkaramadık ama olsun saygıdeğer Latifciğim yazdım bir kenara.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 11:14
Zuzu eğer o fotograf olsaydı hakettiğin ünvanı alırdın böyle anlar kırk yılda bir olur.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 11:23
[QUOTE=Hamdi Kasal]Zuzu eğer o fotograf olsaydı hakettiğin ünvanı alırdın böyle anlar kırk yılda bir olur.[/QUOTE]
Hiç o göz var mı bende.