275 litre akvaryuma tür önerisi
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2008 16:30
Arkadaşlar merhabalar. 275 litre akvaryuma hangi türleri tavsiye edersiniz? Karma bir cichlid akvaryumu kurmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2008 20:55
Belirli bir göl yazmamışsınız ama ben o akvaryuma Amerikan Cichlid karması öneririm. Jack Dempsey, Zebra, Rainbow ( Gökkuşağı Cichlid ) ve Ateş Ağız öneririm. Hepsinden birer çift koyarsanız güzel olur.
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2008 12:39
Bence malawi den sarı prenses, yunus ve iceman iyi bir üçlüdür. Bence bu üçlüyü koymalısınız. Onun dışında da snow prenseste ekleyebilirsiniz. Sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2008 20:32
3 Yunus, 7 Sarı prenses, 2 mavi prenses, 2 aqua, 2 yakop şu anda bende bulunan balıklar. Bunlara red rubin, sarı imparator ve iceman da koymayı düşünüyorum. litrem 275 sizce nasıl bir sonuç çıkar ortaya?
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2008 22:31
[QUOTE=stuffink]
3 Yunus, 7 Sarı prenses, 2 mavi prenses, 2 aqua, 2 yakop şu anda bende bulunan balıklar. Bunlara red rubin, sarı imparator ve iceman da koymayı düşünüyorum. litrem 275 sizce nasıl bir sonuç çıkar ortaya?
[/QUOTE]Yakop İmparatorlar içinde en agrasif olanlarıdır. Yakop'un olduğu akvaryuma başka İmparator türü eklememelisiniz. Bu arada akvaryumunuzdaki Aqua dediğiniz balık sanırım Green Terror, onu da sağlıklı bir Malawi ortamı oluşması açısından çıkarmanızı tavsiye ederim.
Saygılar...