25 litre akvaryum tür tavsiyesi
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2008 09:33
25 litrelik akvaryumumda şuanda 1 tane büyük erkek lepistes ve 2 tane 3,5 aylık lepistes yavruları var.Ama ben akvaryuma 2-3 tane yeni tür koymak istiyorum.
Düşündüğüm türler:Melek,Vatoz,Çöpçü,Köpekbalığı,Neon Tetra,plati,moli
Sizce yukarıdaki türlerden hangi ikisini ve kaçar adet olarak akvaryumuma koymalıyım??
Akvaryumda istemediğim küçük elma salyangozu var acaba vatozlar elma salyangozlarını yok edebilirlermi?
Şimdiden teşekkürler..
Düşündüğüm türler:Melek,Vatoz,Çöpçü,Köpekbalığı,Neon Tetra,plati,moli
Sizce yukarıdaki türlerden hangi ikisini ve kaçar adet olarak akvaryumuma koymalıyım??
Akvaryumda istemediğim küçük elma salyangozu var acaba vatozlar elma salyangozlarını yok edebilirlermi?
Şimdiden teşekkürler..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2008 22:29
[QUOTE=mustaa]Bence 1 vatoz,1 çift neon,1 çift moli[/QUOTE]
1 cift neon olmaz.Neonlar en az 4-5 erli gruplar halinde beslenebilir.Bence 1e 3 plati veya 1e betta güzel olur.
SAYGILAR
1 cift neon olmaz.Neonlar en az 4-5 erli gruplar halinde beslenebilir.Bence 1e 3 plati veya 1e betta güzel olur.
SAYGILAR
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2008 22:33
Erkek bir beta güzel olur.
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2008 22:50
Dibe 2 adet çöpçü koyabilirsiniz. Üstede 2 adet dişi lepistes alın derim. 1 Avuç kadar da javamoss koyarsanız lepisteslerden devamlı yavru alırsınız.
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2008 10:46
Öcelikle vatoz ve çöpçü bir akvaryum için gerekli.Bunların yanına moli veya melek alabilirsiniz çok sakin ve güzel hayvanlar.Saygılar
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2008 11:04
Zebra danio besleyebilirsiniz.Son derece sağlam ve hareketli balıklardır.Yumurta ile ürerler bu nedenle ufak akvaryumlarda çoğalma riskleri yoktur.Ayrıca her türlü yemi yerler.Bol bitkili ve 5-6 tane zebra gerçekten güzel görünecektir.Saygılar.
Zebra Danio
Zebra Danio
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2008 12:03
Çok hareketli balıklardan ve neon çöpçü gibi akvaryuma göre iri sürü balıklarından uzak durmak lazım.
Ben fireworks rasborayı öneririm.
Saygılar,
Ben fireworks rasborayı öneririm.
Saygılar,