250 Litre Mbamba Chilumba (luwıno Yellow Head)
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2016 12:56
[QUOTE=ryzend]Naptın ayırdın mı balıkları [/QUOTE]
Yok daha ayirmadim yakin zamanda inşallah.Bugun ikinci haftasi olan bir dişiyi kusturacagim inşallah eskisi gibi husrana ugramam.
Yok daha ayirmadim yakin zamanda inşallah.Bugun ikinci haftasi olan bir dişiyi kusturacagim inşallah eskisi gibi husrana ugramam.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2016 12:58
Demek ki dişilerin var, 2 erkek 8 dişi gibi bir koloni güzel olur.
Beğenenler: [T]160653,yahya09[/T]
Teşekkür Edenler: [T]160653,yahya09[/T]
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2016 14:12
Tekrar merhabalar,geçtiğimiz perşembe 2 haftasını dolduran dişiyi kusturdum 9 adet yavru çıktı ağzından,fakat 2 gün evde olamadığımdan yavruluğun vantuzunun birisi düşmüş hafif yana yatmış,aslında kapakta var ama nasıl çıktılar bilmiyorum 2 tane yavru kalmış.Bu konuda nedense hiç şansım yok :)
Neyse her işte bir hayır vardır bakalım.Şu sıralar erkek hiç boş durmuyor maşallah devamlı işi pişiriyor :) [:)))][:)))]
Neyse her işte bir hayır vardır bakalım.Şu sıralar erkek hiç boş durmuyor maşallah devamlı işi pişiriyor :) [:)))][:)))]
Beğenenler: [T]165992,jaloreef[/T]
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2016 13:13
[QUOTE=RAINMAN]Merhaba
Luwino yellow head yavrusu almak istiyorum.
İzmirde satın alabilecegim bir yer varmıdır ?
(Uygun fiyatlı)[/QUOTE]
Hocam ben malawiizmirden almiştim ama şuan yokmuş galiba.Siz yinede bir sorun isterseniz.Başka yerde bilmiyorum maalesef.
Luwino yellow head yavrusu almak istiyorum.
İzmirde satın alabilecegim bir yer varmıdır ?
(Uygun fiyatlı)[/QUOTE]
Hocam ben malawiizmirden almiştim ama şuan yokmuş galiba.Siz yinede bir sorun isterseniz.Başka yerde bilmiyorum maalesef.
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2016 13:24
[QUOTE=yahya09]
Hocam ben malawiizmirden almiştim ama şuan yokmuş galiba.Siz yinede bir sorun isterseniz.Başka yerde bilmiyorum maalesef.[/QUOTE]
Yahya Bey, oranın balıkları güzel ve saglıklı oluyor fakat çok pahalı, daha uygun bir yer bulmam gerekiyor.
Siz yavru olarak mı almıştınız ?
Fiyat neydi ?
Hocam ben malawiizmirden almiştim ama şuan yokmuş galiba.Siz yinede bir sorun isterseniz.Başka yerde bilmiyorum maalesef.[/QUOTE]
Yahya Bey, oranın balıkları güzel ve saglıklı oluyor fakat çok pahalı, daha uygun bir yer bulmam gerekiyor.
Fiyat neydi ?
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2016 00:26
[QUOTE=RAINMAN]
Fiyat neydi ?[/QUOTE]
Hocam maalesef hem kaliteli hemde ucuz fiyata balık bulmak artık zor,hobici arkadaşlara bir bakın derim,arıyorum kısmında ilan açabilirsiniz.
Fiyat neydi ?[/QUOTE]
Hocam maalesef hem kaliteli hemde ucuz fiyata balık bulmak artık zor,hobici arkadaşlara bir bakın derim,arıyorum kısmında ilan açabilirsiniz.