250 litre malawi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE]
Peki hadi size bir soru demasoninin saklanmaması için yanına hangi türü uygun görürsünüz ?
Demasoni sert bir balık ve bölgeci yanına en uygun balık sizce nedir.Sorum hem konuya hemde demasoninin saklanmasından dert yananlara yardımcı olucak.
Selam bende demasoni aşığıyım benim Demasoni lerim yüzmeyi sarı prenseslerden öğrenmişti , :) Ama aynı boylarda olsunlarki
Sorun olmasın. Yavrular birlikte büyüyünce sorun olmuyor .Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ispanak Ve salatalığı bir ağırlık bağlayıp akvaryuma sal önce bir bu nedir faslından sonra bak nasıl didik didik ediyorlar :) ben yem olarak seranın bitkisel yemini kullanıyorum aradada yine seranın proteyin yemlerinden veriyorum yem çeşidinide sürekli deyişik alırım her yeni aldığım yemi daha bi iştahlı yiyor balıklar tabi bende ömür boyu aynı yemeyi yesem isyan ederim :) Demasoni iyi bi secim ileride balıkların büyüp o ihtişamlı erkek demasonileri seyretmeye doyamassın emin ol
Demasonilerin akvaryuma uyum sürecini geçtikden sonra başka bir balığa ihtiyacın yok arkadaşım Tek türe dönebilirsin bendeki demasoniler yemleme zamanı neredeyse üstüme atlayacaklar.
Demasonilerin akvaryuma uyum sürecini geçtikden sonra başka bir balığa ihtiyacın yok arkadaşım Tek türe dönebilirsin bendeki demasoniler yemleme zamanı neredeyse üstüme atlayacaklar.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir