24 şubat müthiş istanbul buluşması tamaml
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2008 21:07
Gerçekten müthiş bir gündü.Akvaryum.com dostluğunun nasıl güçlü ve bağlayıcı olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.
Katılan herkese ve özellikle Ankara'dan ve Tekirdağ'dan katılan dostlara teşekkürlerimi sunuyorum.O kadar yoldan sadece bizi görmek ve buluşmak için geldiler.Hepinizin ayaklarına sağlık.
Filimde gerçekten çok güzeldi.Uzun süredir bu kadar gülmemiştim.Bu aralar gülmeyi unutmuşum.
Akvaryum.com ailesine sevgi ve saygılarımı sunuyorum,tekrar teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2008 21:13
[QUOTE=ARDA68]Serhat'cığım kamuoyu senden daha net açıklama bekliyor.LÜTFEN!!! [/QUOTE]
Okan Ağabey ben sadece 1 tane yedim. Belki 2,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,yada 3,,,,,,
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2008 21:32
Okan abicim ne işin var senin gibi bir adamın türbelerde felan yaa
Birdahaki buluşmayı türbeleri gezmeyemi ayırsak ne
hem kendimizi bi okutup üfletiriz
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2008 21:52
Bu ne hız bre!.. Ben daha buluşmayla ilgili eski yazılanları daha yeni okuyup bitirebildim, bir de baktım ki burası 3. sayfaya gelmiş. Ankara'dan ,Tekirdağ'dan, İstanbul'un değişik semtlerinden katılan dostlar-arkadaşlar herzamanki güzellikleri yaşarken gelemeyen arkadaşlar yine neler kaçırdıklarını bir bilebilseler!
Haa, bu arada beni yeni koloniler sahibi yapan dostuma da teşekkürler.
RobiNSoN'dan: Organizasyonda emeği geçen -reis- dostuma ve Doğan kardeşime teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2008 22:00
Atilla Hocam, bu gün masamızı şereflendirdiniz.
Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2008 22:05
Sevgili atilla abicim sen hiç değişmedın valla yıllar senı yıpratamıyor 2 sene öncekı atilla abimi yine aynı şekılde gördüm.İnan özlemişim abicim Yalnız mehmet biraz değişmiş eskiye göre seyrelme var sanırım bana öyle geldı atilla abicim sen ne dersin üstat olarak sana sorayım dedim
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2008 22:07
[QUOTE=atilla tarhan]
Bu ne hız bre!.. Ben daha buluşmayla ilgili eski yazılanları daha yeni okuyup bitirebildim, bir de baktım ki burası 3. sayfaya gelmiş. Ankara'dan ,Tekirdağ'dan, İstanbul'un değişik semtlerinden katılan dostlar-arkadaşlar herzamanki güzellikleri yaşarken gelemeyen arkadaşlar yine neler kaçırdıklarını bir bilebilseler!
Haa, bu arada beni yeni koloniler sahibi yapan dostuma da teşekkürler.
RobiNSoN'dan: Organizasyonda emeği geçen -reis- dostuma ve Doğan kardeşime teşekkürler.
[/QUOTE]
Atilla Hocam bir eksiklik farketmedin mi hala?
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2008 22:09
Arkadaşlar Doğan tahminimce resimleri yarın ekler.Bence bu gece hiç beklemeyin.Bildiğim kadarı ile yarın şehir dışına çıkıyor.Her zamanki gibi gurbet ellerden siteye resimleri ekler.
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2008 22:10
Harika bir gündü. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Ankara'dan , Tekirdağ'dan gelen arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık. Sağ salim evlerine ulaşmaları dileklerimle...
Süleyman, Bitkileri dik resim bekliyorum. Ankara' dan gelemeyen dostlara da selamlar olsun.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2008 22:14
[QUOTE=batuhanbayram]
[/QUOTE]
Harika bir gündü. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Ankara'dan , Tekirdağ'dan gelen arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık. Sağ salim evlerine ulaşmaları dileklerimle...
Süleyman, Bitkileri dik resim bekliyorum. Ankara' dan gelemeyen dostlara da selamlar olsun.
Saygılarımla...
Abi sinemada yanıma oturdun ne büyük mutluluk duydum anlatamam tabiki öğrendikten sonra muhabbetinize doyum olmuyor abicim iyi akşamlar.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2008 22:20
Katılan herkese teşekürler,aranızdan erken ayrılsakda güzel bir kahvaltı ve dost muhabbeti geçirdik.