24 saat te 12 neon tetra yok oldu ?
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2012 21:41
Bendeki 6 neondan 2 sini melekler yemişti.
Eve geldiğimde neonun birini yarısı yenmiş şekilde zor çıkardım.
Diğer 4 neonda kaçacak yer arıyordu. Bıraksam melekler onları da yerdi.
Tavsiyem neonları başka bir yere almanız.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2013 16:23
nano akvaryumda bakılması en zevk veren canlılar Neon tetra - Rasbora - Karides - Saedır bence
akvaryum22 2013-01-25 10:02:43
sizin konunuza gelince kesinlikle 3 ihtimal vardır Ya aldığınız balıklar hastalıklıydı akvaryuma geçti öldü saylangozlar yedi . yada melek balıkların neonlara karşı atak yaptı strese soktu öldürdü saylongozlar yedi yada direk melekler yedi.
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 12:04
Bir belgeselde izlemiştim amazon belgeseliydi gelen geçen avcı neonları yutuyodu meleklerde vardı kaplumbağalar vardı yanni neonlar doğada tam bir av akvaryuma melekle birlikte koyduğunuzda bir düşünün zaten doğada habitatları yaşadıkları yer aynı bence ikisini bir araya koymak büyük saçmalık.
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2013 13:57
Arkadaşlara katılıyorum Melek'ler isimlerinin aksine çok iyi bir avcıdırlar. Rahatlıkla neonları avlayabilirler. Aynı tank içerisinde bakılmaması gereken 2 türdür.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2013 22:53
İç filtre ya da dış filtre içine de kaçabilir tank boyutuda önemli strese de girebilir su kürliliğinden de ölmüş olabilir v.s.
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2013 22:24
Dış filtrenizin içine bakın.
Filtrenin ucunda süzgeç gibi bir kısım olur (akvaryumun içinde çekiş yapan) eğer o yoksa, bu balıklar kendisini akşam akıntıya bırakır uyur vaziyete geçerler. Filtreniz çekmiş olabilir.
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2013 10:39
Bence salyangoz yada vatozlar yemiş olsa en azından kılçıklarını bulurdunuz çünkü kılçıkları yemiyolar :) 20 ye yakın balık kaybolmuş kılçık görmemenizde imkansız gibi bence filtrenin işi olma olasılığı çok yüksek..