23 Eylül pazar günü dernekte toplanıyoruz.
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2012 14:47
Mecidiyeköy ışıklarda köprünün tam karşısında aslı börek var onun sokağına girin sokağın sonunda solda mavi bina var kız öğrenci yurdu onun arkasındaki bina giriş kat hemen görürsünüz tabelasıda var.
tosyalı 2012-09-16 15:01:41
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2012 16:46
Bende orada olacağım. Ne zamandır uğrayamamıştım. Bir vesile olsun diye bekliyordum. Elimde fazla tetramin yem var. Kullanabileceksek getireceğim.
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 03:07
Arkadaşlar sizleri hobiyi ve akvaryum.com ailesi çok özledim.Evlendiğimden beri epeyce sosyal hayatım geriledi daha yeni yeni doğruluyorum.En kısa zamanda hobiy
e dönüp sizlerle aynı ortamda yer almayı istiyorum.Sizlere iyi eglenceler sağlıcakla kalın.
e dönüp sizlerle aynı ortamda yer almayı istiyorum.Sizlere iyi eglenceler sağlıcakla kalın.
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 14:55
Çalışacağımdan dolayı malesef yanınızda olamayacağım.
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 14:56
Arayı çok açtım farkındayım,çok çok olağanüstü bir durum olmazsa ordayım.Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 15:48
Uzak şehirde ikamet etmem dolayısıyla, çok istememe rağmen aranıza maalesef hiç katılamadım.
Perşembe günü yurtdışı seyahtim dolayısıyla yine katılamiyorum.
Katılacak herkese şimdiden güzel ve keyifli bir gün dilerim.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 11:37
Erken gelen gelir ama herhalde yine 12:00 veya 13:00 gibi toplanılır diye düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 18:06
Elimde bir miktar ponza taşı ve bir miktar mavi(biyolojik sünger) var,en kötü ihtimal gelemesemde kapıdan bırakır kaçarım.