22 Mart Çanakkale Karşılama Ekibi
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2009 00:50
Arkadaşlar biliyorsunuz İstanbul'dan arkadaşlarımız Çanakkale'ye geliyorlar. http://www.akvaryum.com/forum/18_mart_canakkale_sehitlerimizi_anma_gunu_k251916.asp?PN=1
İlk defa böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapacağız. Çanakkale'den kimler gelecek, kimler araçlarıyla gelebilir, bunları yazarsa bu işten alnımızın akıyla çıkarız.
Buluşma forumuna ben gelirim diyen arkadaşlar aşağıda. Son durumları netleştirelim diyorum:
1. nyucel (Necdet Yücel)
2. sehitler_diyari (Şenol Başaran)
3. karakhan (Özgür Özer)
4. yekin (Ekin Sinan)
5. berkay.ozar (Berkay Ozar)
6. MGRBZ17 (Mehmet Gürbüz)
7. _ albatros _ (Mertcan Bayöz)
8. notülüs (Onur Keskin)
9. biologist (Serhat Öge)
10. gürbüz (Gürbüz)
11. AHMET EROL (Ahmet Erol Kökyar)
İlk defa böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapacağız. Çanakkale'den kimler gelecek, kimler araçlarıyla gelebilir, bunları yazarsa bu işten alnımızın akıyla çıkarız.
Buluşma forumuna ben gelirim diyen arkadaşlar aşağıda. Son durumları netleştirelim diyorum:
1. nyucel (Necdet Yücel)
2. sehitler_diyari (Şenol Başaran)
3. karakhan (Özgür Özer)
4. yekin (Ekin Sinan)
5. berkay.ozar (Berkay Ozar)
6. MGRBZ17 (Mehmet Gürbüz)
7. _ albatros _ (Mertcan Bayöz)
8. notülüs (Onur Keskin)
9. biologist (Serhat Öge)
10. gürbüz (Gürbüz)
11. AHMET EROL (Ahmet Erol Kökyar)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2009 22:16
Geliyorum kesin, konuyu güncel tutmak lazım. Ben Çanakkaleli arkadaşlara haber vereyim.
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2009 22:40
Bende geliyorum. Arabam yok ama motorum var belkide arabada bulabilirim bir arkadaştan. güzel bir hafta sonu olacak. Hava durumuda pazar günü yağışlı gösteriyor. arabasız zor olcak bu iş ama hadi bakalım.sehitler_diyari 2009-03-19 22:52:59
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2009 23:41
Ben ve biologist(Serhat ÖGE) buluşma yerine geliririz ancak aracımız olmadığı için kalan yolu biz tabanvayla takip edebiliriz.buluşma yeri ve zamanı burda netleşir sanırım?
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2009 00:17
Arkadaşlar elimizden geldiğince motorlarımıza sizide almaya çalışacağız kimse yaya kalmıcak. Sizin için taksi tutarım ben.
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2009 07:27
[QUOTE=nyucel]Ben araçta tek olacağım. 3 kişi daha alabilirim.
[/QUOTE]
Ben gelebilirim, zaten araç meselesini düşünüyordum. :)
Ben gelebilirim, zaten araç meselesini düşünüyordum. :)
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2009 20:37
necdet abi benimde arabam ve motorum yok izin verirsen bende sizin arabayla gelmek isterim.
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2009 20:01
Yarın sabah saat 8:00 da donanma çay bahçesinde toplanalım derim saat 8:30 da Kilitbahir gemisine bineriz. Oradan İstanbul'dan gelen misafirlerimizi karşılamak için Eceabat'a geçeriz. Orada tam buluşma gerçekleştiğinde hep beraber arkalı önlü yola çıkarız. Başka önerisi olan varsa yazsın bu gece olayı sonuçlandıralım. Yoksa sabaha kargaşa olacak.
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2009 20:32
istanbuldakiler sabah 6 gibi cıkıcaklar ne zaman ecabatta olurlarbilmiyoruz araba ile nasıl gelinicek durucaklar mı biyer belli değil gelenlerden biriyle telefonla konusulsa iyi olur.