21 Mart'ta Şehitler Diyarı Çanakkale'ye gidiyoruz.
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2010 16:30
Dostum hem tarihten çekilmiş fotoğraflar olsun hemde doğal güzellikleri gösteren fotoğraflar olsun hepsi gerçekten kayda değer resimler.Bunları bizimle paylaşan ve bu fotoğrafları çeken herkesin emeğine sağlık.Sanırım kimse bir şey diyemez.
Ancaaak seni o kadar çok seven varki sanada takılmadan edemiyor.Umarım anlatabilmişimdir.
+1 ler sanırım sizde anlamışınızdır.
ARDA68 2010-03-26 16:32:09
Ancaaak seni o kadar çok seven varki sanada takılmadan edemiyor.Umarım anlatabilmişimdir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2010 16:35
[QUOTE=ARDA68] Dostum hem tarihten çekilmiş fotoğraflar olsun hemde doğal güzellikleri gösteren fotoğraflar olsun hepsi gerçekten kayda değer resimler.Bunları bizimle paylaşan ve bu fotoğrafları çeken herkesin emeğine sağlık.Sanırım kimse bir şey diyemez.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Dostum, bende seni çok seviyorum....
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2011 10:13
Üzerinden bir yıl geçmiş. Yine şehitleri anma gününde hem onları hem de geziyi analım dedim.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2011 10:39
Ölme emri alan ve bunu bir an bile tereddüt etmeden yerine getiren ecdadımıza ne desek ne yapsak yeterli olmaz. Allah onlardan razı olsun, mekanlarını cennet, komşularını da Peygamberimiz (S.A.V) ve evliyalardan etsin.
29 Ekim 2010 tarihli ziyaretimizde Dedemin babasının adının yazılı olduğu tabelayı (Soğanlıdere Şehitliği) gördüğümde kendimi çok farklı hissetmiştim. (Ömer oğlu Ali 1893 Eskişehir)...
29 Ekim 2010 tarihli ziyaretimizde Dedemin babasının adının yazılı olduğu tabelayı (Soğanlıdere Şehitliği) gördüğümde kendimi çok farklı hissetmiştim. (Ömer oğlu Ali 1893 Eskişehir)...
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2011 20:14
Ne mutlu bizlereki CENABI ALLAH bizlere böyle bir ecdad nasip etmiş ALLAH hepsine rahmet eylesin bu aziz vatanı onların torunları olarak kanımızın son damlasına kadar savunacagız.ve bayrağımızı hiç bir zaman göklerden indirmeyeceğiz.
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 17:20
Nur içinde yatsın şehitlerimiz.Allah cennetinin en güzel yerlerinde kalmayı nasip etsin tüm şehitlerimize.
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 12:56
Bu sene de Çanakkale'ye gelmeyi düşünüyormusunuz arkadaşlar ? :-))
19 şubat 2013 itibarıyla Çanakkale'li akvaristler olarak 1. yılı dolduruyoruz. Mart ayında geleceğinizi farzederek bereber bir gezi / buluşma organizasyonu düzenleylim mi? Şüphesis olarak bizen bir karşılama ekibi olacaktır..
yazgunesi 2013-01-10 12:57:47
19 şubat 2013 itibarıyla Çanakkale'li akvaristler olarak 1. yılı dolduruyoruz. Mart ayında geleceğinizi farzederek bereber bir gezi / buluşma organizasyonu düzenleylim mi? Şüphesis olarak bizen bir karşılama ekibi olacaktır..