20 lt lik akvaryumda kaç küçük japon besleyebiliri
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2007 22:41
En fazla 2 tane.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2007 22:48
[QUOTE=okanoksit]Bir beta alın. Hiç olmazsa bir tanesini bardaktan kurtarırsınız...[/QUOTE]
Okan bey betaları kurtarmanın yolu büyük akvaryumlara almak değil hiç almamaktır. Sigarayla savaşın çok içmek olmayacağı gibi .. SAYGILAR
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2007 23:10
[QUOTE=drenigma]
Okan bey betaları kurtarmanın yolu büyük akvaryumlara almak değil hiç almamaktır. Sigarayla savaşın çok içmek olmayacağı gibi .. SAYGILAR
[/QUOTE]
Ek olarak o balıkları aldığımız için akvaryumcular daha fazla getirmeye başlıyorlar.
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2007 00:03
Bence de bir adet erkek beta beslerseniz daha uygun olacaktır. Ben betaları seviyorum ve beslemek istiyorum. Betaları kurtarmak için almayacakmıyız. O zaman hiç balık beslemeyelim.
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2007 00:15
Arkadaşımız japon beslemek istiyormuş.Bence 2 adet küçük japon al.Zaten zamanla sende bu hobiye kendini kaptıracaksın ve akvaryumu büyüttükçe büyüteceksin.
2 adet japon yeterlidir
Saygılar,
2 adet japon yeterlidir
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2007 15:50
benim 15 lt akvaryumum vardı
2 adet oranda japon aldım. 1 tanesi öldü. diğeri hastalık atlattı ama sağlam. şimdi 80-100 lt civarı bir akvaryuma geçeceğim. ikna çalışmalarına başladım bile :D
2 adet oranda japon aldım. 1 tanesi öldü. diğeri hastalık atlattı ama sağlam. şimdi 80-100 lt civarı bir akvaryuma geçeceğim. ikna çalışmalarına başladım bile :D